Plasma Photon – Misprint

(1 tuotearvio)

Photonilla voimanheittäjät pystyvät saavuttamaan jonkin verran lentoa pidentävää käännöstä ja kaikki heittäjät saavat luotettavan häivytyksen. Photonia on kuvailtu pidemmäksi Teslaksi. Photon kestää erinomaisesti luonnostaan vastatuulta ja keskivertoteholla heittäjät voivat käyttää vastatuulta jäljitelläkseen suuritehoisten heittäjien pitkiä leiskautuksia.

Misprintit ovat “Factory Misprint” -ylistämpättyjä, epäonnistuneen stämpin sisältäviä kiekkoja. Heittoihin ja lentorataan nämä eivät vaikuta. Ainoastaan ulkonäköön.

Lentoarvot
  • 11Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 2.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

MVP Plasma on ensiluokkainen muovisekoitus, jossa yhdistyvät suorituskyky ja upea metallinen kiilto. Plasmamuovin pito on hieman parempi kuin Neutron -muovissa ja se on pehmeyden ja joustavuuden suhteen jossain neutronien ja pehmeän neutronin välissä. Plasmamuovin avulla MVP voi lisätä erilaisia ​​määriä domea kiekkoihinsa.

Lisätiedot

Brändi

Paino

172g, 173g

Väri

Oranssi, Petrooli

Nopeus

11

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2.5

Muovi

Plasma

1 arvio tuotteelle Plasma Photon – Misprint

  1. Iiro J. (varmistettu kirjoittaja)

    Käytännössä kuin löyty tasaiseksi ja erittäin vakaa. Ei oikein liidä. Kovaan foreen passeli kiekko. Varma feidi. Nätti väri tämä Petroolin sininen plasma, vaikkakin kyllä vaikea löytää mörristä.. Plasma on muovina aika kiva käteen, paitsi kosteana voi olla kohtuullisen liukas.

Lisää arvio