Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Ilmoita meille palautuksesta etukäteen. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Liitä tuotepalautuksen yhteyteen tarvittavat tiedot (tilauksen tiedot, palautuksen syy, nimesi ja yhteystietosi). Palautamme maksamasi summan, kun tuote on palautettu meille. Jos haluat palauttaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin.

Tilaus, jota ei vielä ole toimitettu, voidaan peruuttaa maksutta. Tee peruutus tällaisessa tapauksessa puhelimitse arkipäivänä.

Palautusosoite: Disc Golf Monster Oy, Kivenapajankatu 14, 70840 Kuopio

Reklamaatiot, vialliset tai virheelliset tuotteet

Mikäli lähetys ei vastaa tilaustasi, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme. Väärien ja viallisten tuotteiden palautukset lähetetään meille asiakaspalautuksena, jolloin Disc Golf Monster Oy maksaa postimaksun. Asiakaspalautuksesta on aina sovittava etukäteen.

Kadonnut tai vioittunut paketti

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä meille. Jos paketti on vioittunut Postissa, on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10,00 € maksun.

Vastuurajoitukset

Disc Golf Monster Oy ei vastaa

  • siitä että verkkokaupassa myytäviä tuotteita olisi aina saatavilla.
  • verkkokaupassa olevista virheistä tuotekuvissa, tuotteiden painossa, tuotteiden hinnoissa. – virheellisistä tiedoista tuotteen varastotilanteesta.
  • siitä, että verkkokaupan kuvat eivät vastaa asiakkaan tilaamien tuotteiden tarkkaa ulkonäköä.
  • siitä, tuotteiden värit eivät välttämättä vastaa todellisuutta tietokoneen näyttöruudulla tai painotuotteissa.
  • mistään tiedoista, joita kolmannet osapuolet ovat antaneet verkkokauppaa varten.
  • verkkosivuston ilmaisten ohjeiden mahdollisista virheistä, esim. opasvideo
👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹