Plasma Octane – Misprint

(1 tuotearvio)

18,90 

Octanella on erittäin korkea nopeusvaatimus ja rimmin leveys, mutta täydellä teholla sen muotoilu tarjoaa erinomaisen liidon ja valtavan pituuden heitoillesi.

Tehoheittäjät pystyvät hyzerflippaamaan Octanen maksimietäisyydelle, kun taas tavalliset heittäjät voivat nähdä vähän kääntävät lennon Octanella. Tämä tehoherkkä luonne mahdollistaa Octanen käytön useissa eri linjoissa säätämällä tehoa ja heittokulmaa. Suuren nopeuden vaatimuksensa ja vakaan-alivakaan luonteensa ansiosta (täydellä nopeudella) monet keskitehoiset pelaajat voivat pitää Octanea sopivana maksimimatkan vakaana-ylivakaana driverina.

Pystytkö hyzerflippaamaan Octanen kuten Simon Lizotte?

Lentoarvot
  • 13Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 2Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Plasma on ensiluokkainen muovisekoitus, jossa yhdistyvät suorituskyky ja upea metallinen kiilto. Plasmamuovin pito on hieman parempi kuin Neutron -muovissa ja se on pehmeyden ja joustavuuden suhteen jossain neutronien ja pehmeän neutronin välissä. Plasmamuovin avulla MVP voi lisätä erilaisia ​​määriä domea kiekkoihinsa.

Lisätiedot

Brändi

Paino

174g

Väri

Sininen, Valkoinen

Nopeus

13

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2

Muovi

Plasma

1 arvio tuotteelle Plasma Octane – Misprint

  1. Iiro J. (varmistettu kirjoittaja)

    Domea hiukan, mutta vähemmän kuin tilaamassani Protonissa. PLH oli keskivaiheille Protonia ja Neutronia. Käytössä vähän vakaampi, kuin Proton mutta ei ole lihakoukku. Silmään nätti muovi ja hyvä käteenkin. Paitsi kosteana.

Lisää arvio