Alennuksessa -56%

Penrose, OG Soft

Original price was: 15,90 €.Current price is: 7,00 €.

Penrose on EV-7:n ensimmäinen putti- ja lähestymiskiekko. Sillä on luotettava nopea vakaus ja kääntymiskestävyys, mutta se on ainutlaatuisen suora ja feidaa tasaisesti matalammilla nopeuksilla viheriöllä. Hieman syvemmällä profiililla, pienellä helmellä (bead) ja hyvällä tuntumalla Penrose istuu mukavasti käteen ja herättää luottamusta sekä putteihin että lähestymisiin.

Lentoarvot
  • 2Nopeus
  • 4Liito
  • 0Vakaus
  • 2Feidi

Kuvaus

OG BLEND

EV-7:n OG Blend on tunnokas, pitävä sekoitus TPE:tä ja polymeerejä hyvällä iskunvastustuksella, jotka takaavat erinomaisen pidon ja luottamusta herättävän tunteen kädessä. Se on ainutlaatuisen kestävä frisbeegolfmauovi ja se kestää metalliin, puuhun ja maahan kohdistuvia iskuja. Vaikka se on kimmoisa, voit odottaa ennustettavaa kulumista pitkän käytön aikana, mikä mahdollistaa kiekon lento-ominaisuuksien hienosäädön.

OG Blendissä on neljä erilaista flexiä, jotka sopivat kosketusmieltymyksiisi ja puttaustyyliisi: OG Soft, OG Base, OG Medium ja OG Firm.

EV-7 on noussut nopeasti mixed bag -ammattilaisten putterivalinnaksi. Tunnetuimpia nimiä jotka kantavat valmistajan kiekkoja bägissään ovat Drew Gibson #48346, Matt Bell #48950 ja Cole Redalen #79748.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173g, 174g, 175g, 177g

Väri

Harmaa/Musta, Keltainen/Sininen, Keltainen/Valkoinen, Pinkki/Sininen, Pinkki/Valkoinen, Sininen/Musta, Valkoinen/Sininen

Nopeus

2

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

2

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Penrose, OG Soft”