Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮
Monster Stamps - Kanta-asiakasohjelma frisbeegolf - Banneri

Liity Monster Stamps -kanta-asiakasohjelmaamme!

Ansaitse kun ostat, säästä jokaisella kiekkohankinnalla!

Tervetuloa Monster Stamps -ohjelmaamme, joka on tapamme sanoa ‘Kiitos’ upeille asiakkaillemme! Tervetuloa fribamaailmaan, jossa ostoksesi palkitsevat sinut.

Näin se toimii

 • Ansaitse Leimoja: Jokaista kuluttamaasi 17€ kohti, ansaitset yhden Monster Stampin. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän leimoja kerrytät!
 • Saavuta palkintoja: Kun kerrytät 10 leimaa, saat 17€ arvoisen kuponkin. Käytä se säästääksesi seuraavasta ostoksestasi!
 • Helppoa: Kirjaudu vain sisään käyttäjätilillesi ja aloita kerääminen. Ei ylimääräisiä vaiheita, vain normaalia ostamista.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tänään aloittaaksesi Monster Stamppien ansaitsemisen. Jokainen ostos vie sinut lähemmäs säästöjä!


Monster Stamps Kanta-asiakasohjelma käyttöehdot

 1. Oikeutus
  • Osallistuminen Monster Stamps Kanta-asiakasohjelmaan on saatavilla kaikille Disc Golf Monster -sivuston rekisteröityneille käyttäjille. Liittyminen ohjelmaan tapahtuu automaattisesti käyttäjätilin luomisen yhteydessä.
 2. Leimojen Ansaitseminen
  • Asiakkaat ansaitsevat yhden Monster Leiman jokaista kulutettua 17€ kohti. Leimat ansaitaan ostosumman perusteella, pois lukien toimituskulut ja sovelletut alennukset. Kertymä ei siirry transaktioiden välillä.
 3. Palkintojen Lunastaminen
  • 17€ alennus on saatavilla asiakkaan seuraavaan ostokseen sen jälkeen, kun 10 leimaa on kerätty. Alennuskoodi lähetetään käyttäjäprofiilissa määritettyyn sähköpostiosoitteeseen, mutta edellyttää, että 10. leiman transaktio on valmistunut. Alennusta ei sovelleta reaaliajassa 10. leiman ansaitsemisen yhteydessä.
 4. Ohjelman Ehdot
  • Disc Golf Monster pidättää oikeuden muokata, keskeyttää tai lopettaa Monster Stamps Kanta-asiakasohjelman oman harkintansa mukaan asianmukaisella ilmoituksella. Kaikki osallistujat ilmoitetaan muutoksista sähköpostitse tai verkkosivuston päivityksillä.
 5. Muuta
  • Leimat ovat henkilökohtaisia eivätkä niillä ole käteisarvoa. Saavutettu alennuskoodi ei ole henkilökohtainen ja sen voi kuluttaa kuka vain. Älä siis jaa sitä kenellekään, ellet halua luovuttaa käyttöoikeutta toiselle. Ohjelmassa sovelletaan suomalaisia lakeja ja asetuksia. Ohjelman väärinkäyttö voi johtaa kertyneiden leimojen menettämiseen ja ohjelman osallistumisoikeuden päättymiseen.
👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹