Neutron Soft Glitch – Factory Blank

(1 tuotearvio)

18,90 

Stämpitön Glitch!

Glitch on MVP:n tutkimuslaboratorion seuraava hieno kokeilu, joka on suunniteltu hämärtämään frisbeegolfin ja kopittelukiekon välisiä rajoja. Glitch on putterin kokoinen halkaisijaltaan ja se on myös PDGA-hyväksytty. Lentonumeroilla 1 | 7 | 0 | 0 Glitch on ensimmäinen MVP-kiekko, jossa on 7 liitoa – pelkkä ranteen heilautus on kaikki, mikä on sinun tarvitsee tehdä. Joko uimarannalla tai fribaväylällä. Neutron Soft -muovin ansiosta Glitchissä on hyvä grippi, kun sitä heitellään kaverin kanssa, mutta se tekee Glitchistä myös mahtavan lähestymis- tai scramblekiekon. Glichillä on minimaalinen taipumus skippeihin ja se istahtaa siihen mihin laskeutuu.

Glichin neutraali lentorata tekee siitä mahtavan ensimmäisen kiekon heittotekniikan harjoitteluun! Älä anna kiekon keveyden hämätä sinua (140g-154g), Glitchissä on tarpeeksi aerodynaamista vakautta ja liitoa ollakseen hyödyllinen työkalu radalla. Kaikille, jotka rakastavat kiekkojen heittämistä, Glitch on upea kumppani hauskanpitoon ja mahtaviin heittolinjoihin. Jokaisen pelaajan bägissä on paikka Glitchille!

Lentoarvot
  • 1Nopeus
  • 7Liito
  • 0Vakaus
  • 0Feidi

Kuvaus

MVP:n Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

150g, 151g, 152g, 153g, 154g

Väri

Harmaa, Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Vaaleansininen, Violetti, Hot Pink, Kerma, Lime, Marjapuuro, Tummanpunainen, Vaaleanpunainen

Nopeus

1

Liito

7

Vakaus

0

Feidi

0

Muovi

Neutron, Neutron Soft

1 arvio tuotteelle Neutron Soft Glitch – Factory Blank

  1. Marko Virtanen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Saatat myös pitää...