Neutron Octane

(2 tuotearviota)

18,90 

Octanella on erittäin korkea nopeusvaatimus ja rimmin leveys, mutta täydellä teholla sen muotoilu tarjoaa erinomaisen liidon ja valtavan pituuden heitoillesi.

Tehoheittäjät pystyvät hyzerflippaamaan Octanen maksimietäisyydelle, kun taas tavalliset heittäjät voivat nähdä vähän kääntävät lennon Octanella. Tämä tehoherkkä luonne mahdollistaa Octanen käytön useissa eri linjoissa säätämällä tehoa ja heittokulmaa. Suuren nopeuden vaatimuksensa ja vakaan-alivakaan luonteensa ansiosta (täydellä nopeudella) monet keskitehoiset pelaajat voivat pitää Octanea sopivana maksimimatkan vakaana-ylivakaana driverina.

Pystytkö hyzerflippaamaan Octanen kuten Simon Lizotte?

Lentoarvot
  • 13Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 2Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

MVP::n Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

172g, 173g, 175g

Väri

Musta, Valkoinen, Valkoinen stämpitön

Nopeus

13

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2

Muovi

Neutron

2 arviota tuotteelle Neutron Octane

  1. taisto N. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Iiro J. (varmistettu kirjoittaja)

    Aika kuvuton tuote. Ilman stämppiä tämä ja hyvin näyttäisi olevan säilytetty, ei varastonaarmuja. PLH Plasmaan ja Protoniin nähden korkein. Huomaa kyllä lennossa. Kyllä tämäkin hiukan kääntää yli kovassa heitossa, mutta on vakain näistä kolmesta. Tuuliselle kelille osuvampi tuote.

Lisää arvio