Neutron Glitch – Soft – Misprint

(4 tuotearviota)

18,90 

Glitch on MVP:n tutkimuslaboratorion seuraava hieno kokeilu, joka on suunniteltu hämärtämään frisbeegolfin ja kopittelukiekon välisiä rajoja. Glitch on putterin kokoinen halkaisijaltaan ja se on myös PDGA-hyväksytty. Lentonumeroilla 1 | 7 | 0 | 0 Glitch on ensimmäinen MVP-kiekko, jossa on 7 liitoa – pelkkä ranteen heilautus on kaikki, mikä on sinun tarvitsee tehdä. Joko uimarannalla tai fribaväylällä. Neutron Soft -muovin ansiosta Glitchissä on hyvä grippi, kun sitä heitellään kaverin kanssa, mutta se tekee Glitchistä myös mahtavan lähestymis- tai scramblekiekon. Glichillä on minimaalinen taipumus skippeihin ja se istahtaa siihen mihin laskeutuu.

Glichin neutraali lentorata tekee siitä mahtavan ensimmäisen kiekon heittotekniikan harjoitteluun! Älä anna kiekon keveyden hämätä sinua (140g-154g), Glitchissä on tarpeeksi aerodynaamista vakautta ja liitoa ollakseen hyödyllinen työkalu radalla. Kaikille, jotka rakastavat kiekkojen heittämistä, Glitch on upea kumppani hauskanpitoon ja mahtaviin heittolinjoihin. Jokaisen pelaajan bägissä on paikka Glitchille!

Misprintit ovat “Factory Misprint” -ylistämpättyjä, epäonnistuneen stämpin sisältäviä kiekkoja. Heittoihin ja lentorataan nämä eivät vaikuta. Ainoastaan ulkonäköön.

Lentoarvot
 • 1Nopeus
 • 7Liito
 • 0Vakaus
 • 0Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

MVP:n Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

152g, 153g, 154g

Väri

Oranssi, Sininen, Valkoinen, Lime, Persikka, Vaaleanvihreä

Nopeus

1

Liito

7

Vakaus

0

Feidi

0

Muovi

Neutron, Neutron Soft

4 arviota tuotteelle Neutron Glitch – Soft – Misprint

 1. Toni Toivanen (varmistettu kirjoittaja)

 2. Anonymous (varmistettu kirjoittaja)

 3. Pyry (varmistettu kirjoittaja)

  Hauska kiekko, kopittelukin onnistuu.

 4. Saku Poikonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ei flippaa niin kun muut kaltaisensa muilta valmistajilta. Hyvä kiekko kopitteluun ja lähäreihin. Kestää vähän vastatuultakin

Lisää arvio

Saatat myös pitää...