Neutron Soft Glitch – Dyers Delight Blank

(2 tuotearviota)

19,90 

Valkoinen MVP Glitch värjääjien työpöydille! Valkoinen stämpitön kiekko on kyllä itsessäänkin jo tyylikäs ilmestys.

Glitch on MVP:n tutkimuslaboratorion seuraava hieno kokeilu, joka on suunniteltu hämärtämään frisbeegolfin ja kopittelukiekon välisiä rajoja. Glitch on putterin kokoinen halkaisijaltaan ja se on myös PDGA-hyväksytty. Lentonumeroilla 1 | 7 | 0 | 0 Glitch on ensimmäinen MVP-kiekko, jossa on 7 liitoa – pelkkä ranteen heilautus on kaikki, mikä on sinun tarvitsee tehdä. Joko uimarannalla tai fribaväylällä. Neutron Soft -muovin ansiosta Glitchissä on hyvä grippi, kun sitä heitellään kaverin kanssa, mutta se tekee Glitchistä myös mahtavan lähestymis- tai scramblekiekon. Glichillä on minimaalinen taipumus skippeihin ja se istahtaa siihen mihin laskeutuu.

Glichin neutraali lentorata tekee siitä mahtavan ensimmäisen kiekon heittotekniikan harjoitteluun! Älä anna kiekon keveyden hämätä sinua (140g-154g), Glitchissä on tarpeeksi aerodynaamista vakautta ja liitoa ollakseen hyödyllinen työkalu radalla. Kaikille, jotka rakastavat kiekkojen heittämistä, Glitch on upea kumppani hauskanpitoon ja mahtaviin heittolinjoihin. Jokaisen pelaajan bägissä on paikka Glitchille!

Lentoarvot
  • 1Nopeus
  • 7Liito
  • 0Vakaus
  • 0Feidi

Kuvaus

MVP:n Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

150g, 151g

Väri

Valkoinen stämpitön

Nopeus

1

Liito

7

Vakaus

0

Feidi

0

Muovi

Neutron, Neutron Soft

2 arviota tuotteelle Neutron Soft Glitch – Dyers Delight Blank

  1. Iiro J. (varmistettu kirjoittaja)

    Tasalaatuiset Glitchit. Hyvin pakattuja molemmat, joten ei tyypillistä varastoinnista havaittavaa ihottumaa kummassakaan.

  2. sampsanurminen (varmistettu kirjoittaja)

    Palvelu oli nopeaa ja kiekko hyvin pakattu. Itse kiekko on kyllä aikamoinen liitokone. Kiekko on sen verran kevyt että tuulessa ei hirveemmin tällä mitään tee. Olisikin kuva jos saisitte tätä painavampana versiona, jostain luin että ois päälle 170 grammasiakin tehty.

Lisää arvio