Neutron Watt – Special Edition

24,90 

Neutron Wattin lentoarvot 2 | 5 | -0,5 |0,5 ylittävät odotukset siitä, kuinka paljon liitoa täyspainoisella putterilla voi olla. Watt on syvemmän profiilin putteri, joka tuottaa laser-suoria linjoja, kauniita käännöksiä ja luotettavan otteen putteriavauksiin. Kun etsit liidokasta neutraalia tai vakaata putteria, testaa Neutron Wattia!

“Kyllä, kyllä, Newcomenin höyrykoneen rakenne ei ole muuttunut lähes 50 vuoteen – mutta se ei tarkoita, etteikö se voisi muuttua! Oletko koskaan katsellut kiehuvaa kattilaa? TODELLA katsellut sitä? Väitän, että erillinen kammio höyryn tiivistämistä varten parantaisi sitä huomattavasti. Ehkäpä teen mallin ja näytän kaikille, miten uskomaton se voisi olla. Sen jälkeen ehkä se kirjeiden kopiointimenetelmä, jota olen pohtinut…”.

Koneinsinööri. Kemisti. Keksijä. James Watt oli kaikkea tätä ja paljon muuta – teollisen vallankumouksen liikkeellepaneva voima. Wattin merkittävin panos oli höyrykoneen parantaminen vuonna 1776, mikä johti lopulta kehittyneempiin ja tehokkaampiin sekä kustannustehokkaimpiin moottorimalleihin. Hänen työnsä oli niin merkittävää, kuten hevosvoiman käsitteellistäminen ja etäisyysmittarin keksiminen, että hänen mukaansa nimettiin tehon yksikkö vuonna 1889! Arvasitte varmaan – watti.

James Watt liittyy maineikkaaseen tiedemies-sarjaamme nimikkokiekollaan Neutron Watt, jota ei mikään muu kuin Mike Inschon kuvitus voi herättää henkiin. Älä missaa tilaisuuttasi!

Lentoarvot
  • 2Nopeus
  • 5Liito
  • -0.5Vakaus
  • 0.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

MVP:n Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

167g, 168g, 171g, 173g, 174g, 175g

Väri

Keltainen, Oranssi, Pinkki, Punainen, Vihreä, Violetti, Hot Pink

Nopeus

2

Liito

5

Vakaus

-0.5

Feidi

0.5

Muovi

Neutron

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neutron Watt – Special Edition”