MVP Disc Sports Digital GYROpalooza Box 2023

(3 tuotearviota)

129,00 

Digital GYROPalooza Box 2023 sisältää 11 kiekkoa. Kiekot voivat olla kolmelta valmistajalta: MVP Disc Sports, Axiom Discs ja Streamline Discs.

Varasto loppu

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

GYROpalooza on saapunut ja se tarkoittaa, että on aika juhlia kaikkea GYROa laatikolla, joka on täynnä herkkuja! Tänä vuonna mvp halusi tehdä GYROpalooza-laatikosta parhaan, mitä se on koskaan ollut.

Tämän vuotinen laatikko sisältää peräti 11 eri kiekkoa!

1 x Green C Studio:n Eclipse R2 Neutron Envy -malli, jossa on glow rimmi (värit vaihtelevat). Vapauta sisäinen zenisi tällä GYROpaloozana suosituimmalla Axiom-putterilla!

1 x Eclipse R2 Neutron Hex! Hex glow rimmillä (värit vaihtelevat).

1 x Eclipse R2 Neutron Crave . Tämä GYRO juhla ei voi olla täydellinen ilman yhden frisbeegolfin parhaan artistin – Skulboyn – antia! Näissä Eclipse R2 Neutron Craveissa on myös glow rimmi (värit vaihtelevat). Sytytä väylä tänä GYROpaloozana Eclipse R2 Neutron Craven avulla!

1 x Eclipse Glitch MVP on ollut tänä vuonna täydessä vauhdissa, aivan kuten tämä legendaarisen Mike Inschon stämppi. GYROnautit ovat odottaneet sitä ja se on vihdoin saapunut – Eclipse Glitch! Klassisella Eclipse-vihreällä glowilla varustettu Glitch julkaistaan ensimmäistä kertaa Eclipse-kannen kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa GYROpaloozaa – älä missaa tätä historiallista droppia MVP:ltä.

1x Neutron Detour. Jos Eclipse Glitch ei ollut tarpeeksi, viimeinen ainutlaatuinen kiekko tässä boksissa tulee olemaan hyvin erityinen herkku! DoubleRam Design osoittaa meille, että on täysin ok jatkaa leikkimistä leluillamme James Conrad -malliston uusimman kiekon – Neutron Detour – ensijulkaisulla! Detour sijoittuu täydellisesti Hexin ja Uplinkin väliin 5 | 5 | -2 | 1, Detour on alivakaa kiekko joka kestää hieman tehoja. Hyzer flipit ja hitaasti kääntyvät heitot ovat pelin nimi kokeneille pelaajille, kun taas uudet pelaajat löytävät miellyttävän suoran lennon. Kun etsit jotain, joka ei ole yhtä vakaa kuin Hex, mutta vakaampi kuin Uplink, tartu Detouriin, joka on saatavana yksinoikeudella 2023 GYROpalooza -laatikossa!

4 x Lab Second kiekkoja. Second lab kiekot ovat kakkoslaadun kiekkoja, joissa voi olla kosmeettista vikaa joko itse kiekossa tai stämpissä. Viat eivät vaikuta kiekon lentoon.

2 x MVP Pro Shop kiekkoa. Pro Shop valikoimasta kiekot voivat olla uniikkeja runeja, eri artistien tai Team Series MVP -kiekkoja.

3 arviota tuotteelle MVP Disc Sports Digital GYROpalooza Box 2023

  1. Atte T. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Toni (varmistettu kirjoittaja)

  3. Petri Niemikko (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio