Fission Tesla

Teslan reagoiva muotoilu tasapainottaa hienovaraista turnia ja luotettavaa feidiä, kun taas voimakas liito ja eteenpäin suuntautuva viimeistely lisäävät heittojen etäisyyttä. Tesla pidentää suuren tehon tai vastatuulen heittolinjoja, koska siinä on runsaasti luottettavaa väätöä. Teslaa voidaan pitää kehutun Volt-väylädraiverin isoveljenä. Valitse Tesla, jos haluat pitkän matkan pistemäistä tarkkuutta.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

172g

Väri

Placeholder

Nopeus

9

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2

Muovi

Fission

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Tesla”