Fission Reactor – Misprint

18,40 

Tämä midareriden neuraali-vakaa työhevonen omaa modernin profiilin ja parannetun GYRO®-efektin heittolinjoille. Vakautensa ja liitävyydensä ansiosta Reactor leikkaa. keskeltä minkä tahansa väylän, jonka voit kuvitella. Anhyzerlinjat? Onnistuu. Hysselinjat? Onnistuu.

Luotettavaa kontrollia kaikissa heittokulmissa.

Misprintit ovat “Factory Misprint” -ylistämpättyjä, epäonnistuneen stämpin sisältäviä kiekkoja. Heittoihin ja lentorataan nämä eivät vaikuta. Ainoastaan ulkonäköön.

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5Liito
  • -0.5Vakaus
  • 1.5Feidi

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

177g

Väri

Sininen, Violetti

Nopeus

5

Liito

5

Vakaus

-0.5

Feidi

1.5

Muovi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Reactor – Misprint”

Saatat myös pitää...