Fission Photon – Elaine King Signature Series

(2 tuotearviota)

20,90 

Photonilla voimanheittäjät pystyvät saavuttamaan jonkin verran lentoa pidentävää käännöstä ja kaikki heittäjät saavat luotettavan feidin. Photonia on kuvailtu pidemmäksi Teslaksi. Photon kestää erinomaisesti luonnostaan vastatuulta ja keskivertoteholla heittäjät voivat käyttää vastatuulta jäljitelläkseen suuritehoisten heittäjien pitkiä leiskautuksia.

Lentoarvot
  • 11Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 2.5Feidi

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

165g, 167g, 168g, 169g, 170g, 171g, 172g, 173g

Väri

Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Turkoosi, Blurple, Lime, Persikka

Nopeus

11

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2.5

Muovi

Fission

2 arviota tuotteelle Fission Photon – Elaine King Signature Series

  1. Jari (varmistettu kirjoittaja)

    Täyttä timanttii

  2. Juho (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Saatat myös pitää...