Fission Photon – Silva Saarinen 2024 Swedish Open Champion

29,90 

Uutuus

Photonilla voimanheittäjät pystyvät saavuttamaan jonkin verran lentoa pidentävää käännöstä ja kaikki heittäjät saavat luotettavan feidin. Photonia on kuvailtu pidemmäksi Teslaksi. Photon kestää erinomaisesti luonnostaan vastatuulta ja keskivertoteholla heittäjät voivat käyttää vastatuulta jäljitelläkseen suuritehoisten heittäjien pitkiä leiskautuksia.

2024 Swedish Open mestari

Silva Saarinen Back-to-back. Viisi peräkkäin. Näitä sanoja ei kuule joka päivä – ellei ole Silva Saarinen. Vuosina 2023 ja 2024 Ruotsin avoimen turnauksen voittanut Silva ei ole kokenut tappiota koko kesäkuun aikana – hän on saavuttanut viiden peräkkäisen DGPT-voiton putken Euroopassa, joka on suoritus mikä yltää suoraan ennätysten kirjoihin. Kesä on virallisesti Silvan pelikenttä, ja kesä on vasta alkanut 😎.

Prosenttialennuskupongit eivät ole voimassa tälle tuotteelle.
Lentoarvot
  • 11Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 2.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

165g, 167g, 168g, 169g, 170g, 171g, 172g, 173g

Väri

Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Turkoosi, Blurple, Lime, Persikka

Nopeus

11

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

2.5

Muovi

Fission

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Photon – Silva Saarinen 2024 Swedish Open Champion”

Saatat myös pitää...