Fission Hex – Special Edition

(3 tuotearviota)

24,90 

Hämmästyttävän suora kiekko lentonumeroilla 5|5.5|-1|1. Hex löytää paikan kenen tahansa laukussa monipuolisena ja luotettavasti suorana midarina. Suurimmilla heittonopeuksilla Hex tuottaa hieman alivakaita linjoja flättinä heitettynä, mutta 1 feidi estää sitä kääntymästä kokonaan. Pienemmillä nopeuksilla Hexillä on tarpeeksi kääntöä tehdäkseen haluamasi heittolinjan helposti. Jos etsit kontrollia metsään tai yksinkertaisesti monipuolista heittolinjojen muotoilua, Hex on sinulle sopiva midari.

Fission Hex Special Edition on saanut inspiraationsa egyptiläisistä teemoista ja muinaisista jäänteistä, ja se herättää varmasti monien pelaajien katseet. Nappaa sellainen jo tänään, ennen kuin se katoaa vuosituhansiksi!

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5.5Liito
  • -1Vakaus
  • 1Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

160g, 161g, 168g, 169g, 172g, 173g, 174g, 176g, 177g, 178g, 156g, 157g

Väri

Lime/Violetti, Pinkki/Lime, Pinkki/Pinkki Swirl, Sininen/Harmaa, Keltainen/Turkoosi-Violetti, Lime/Punainen-Keltainen, Oranssi/Pinkki Swirl, Oranssi/Punainen-Valkoinen, Pinkki/Lime-Sininen, Pinkki/Sininen Swirl, Pinkki/Valkoinen-Punainen, Sininen/Valkea-Harmaa, Sininen/Valkoinen-Turkoosi, Valkoinen/Lime-Pinkki, Valkoinen/Turkoosi Swirl, Valkoinen/Valkoinen-Lime, Valkoinen/Violetti-Turkoosi, Vihreä/Valkoinen-Harmaa, Violetti/Sininen Swirl, Violetti/Sininen-Valkoinen

Nopeus

5

Liito

5.5

Vakaus

-1

Feidi

1

Muovi

Fission

3 arviota tuotteelle Fission Hex – Special Edition

  1. Teemu (varmistettu kirjoittaja)

  2. Jari H. (varmistettu kirjoittaja)

  3. Iiro (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio