Ethos Animus

(1 tuotearvio)

17,90 

Animus on erittäin suorituskykyinen pituusdraiveri, jossa on maltillisen ylivakaa lentokuvio. Kokeneille pelaajille siinä on tarpeeksi taistelua vääntöä vastaan. Koska kiekossa ei ole ylimäärin feidiä, myös vapaa-ajan pelaajat saavat siitä erinomaisen ylivakaan draiverin bägiinsä.

Animusta on verrattu Innova Wraithin ja Thunderbirdin välimalliksi.

Valmistajan kommentti (upeasta) stämpistä:

“Bananimus” -design luotiin jatkoksi ensimmäiselle Ethos Animus -suunnittelullemme, Apelle. Fanit ovat pitkään kutsuneet tätä mallia Bananimus-malliksi, ja tunsimme, että meillä oli velvollisuus fanejamme kohtaan luoda todellinen Bananimus-design. Tällä kertaa banaani puree takaisin! Löydät tästä stämpistä viittauksia alkuperäiseen malliin, koska kasvot perustuvat apinan kalloon, jonka yläosasta on otettu pieni puraisu. Tämä on yksi vihainen banaani!

Lentoarvot
 • 11Nopeus
 • 5Liito
 • 0Vakaus
 • 2Feidi

Kuvaus

Ethos-muovi tarjoaa kirkkaan ja läpikuultavan ulkonäön kestävällä, pitkäkestoisella muovisekoituksella.

YouTube -videoiden evästeteknologian takia sinun pitää ensin
hyväksyä markkinointievästeet että voit katsoa videon.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173g, 174g, 175g, 176g

Väri

Harmaa/Hopea-Vihreä, Keltainen/Kulta-Hopea, Keltainen/Kulta-Vaaleansininen, Keltainen/Punainen-Hopea, Keltainen/Sininen-Hopea, Keltainen/Sininen-Kulta, Keltainen/Violetti-Hopea, Oranssi/Kulta-Hopea, Oranssi/Sateenkaari-Hopea, Oranssi/Violetti-Hopea, Persikka/Punainen-Hopea, Pinkki/Sininen-Hopea, Pinkki/Violetti-Hopea, Ruoste/Sateenkaari-Hopea, Sininen Flake/Auringonlasku-Hopea, Sininen Flake/Violetti-Hopea, Sininen Glitter/Punainen-Hopea, Sininen Hazy/Sateenkaari-Hopea, Sininen/Sateenkaari-Hopea, Turkoosi Glitter/Punainen-Hopea, Turkoosi Hazy/Sateenkaari-Hopea, Turkoosi Hazy/Vaaleansininen-Hopea, Turkoosi/Sateenkaari-Hopea, Turkoosi/Violetti-Hopea, Vihreä/Sateenkaari-Hopea, Violetti/Violetti-Hopea, Oranssi/Sininen-Hopea

Nopeus

11

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

2

Muovi

Ethos

1 arvio tuotteelle Ethos Animus

 1. niko (store manager)

  Todella todella suora kiekko 11-nopeuden kiekoksi. Suoraan pakasta vedettynä lentää suoraan ja lopusta löytyy luotettava feidi.
  Kuluessaan alkaa lentämään kuin midari steroideilla. Loppufeidi on mitätön tämän nopeuden kiekoksi ja alkaa kääntää maltillisesti yli kovaa heitettäessä.

  Bananimukset ovat myös pöytäflatteja, tämän vuoksi heitän itse näillä paljon forea, kun koen että pöytäflättejä kiekkoja on forella helpompi heittää.

  Ethos muovista tulee itselle mieleen kova innovan champion muovi.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...