Eclipse Reactor – Elaine King Team MVP Series

Reaktorin lentoradalle on ominaista neutraalisti vakaa ja puskeva liito, jota seuraa luotettava feidi.

Tehokkaiden pelaajille Reactorissa on hienovarainen, lentoa pidentävä turn, joka ei peittä sen luonnollista fadea. Tämä tekee Reactorista luotettavan, toimivan midarin kaikissa heittokulmissa. Reactorissa on juuri tarpeeksi fadea pitkien käännösten muotoiluun ja oikea määrä käännöstä ja liitoa tukemaan lasermaisia suoria heittolinjoja tai hyzer-pommeja. Jos sinulla on voimaa, Reactor on myös yllättävän pitkä lentäjä.

Pienemmän tehon pelaajille Reactor on erittäin luotettava flat-to-fade midari. Flat-to-fade on yksi klassisimmista ja usein tarvittavimmista heitoista frisbeegolfissa. -1 Turn, vaikka se ei todennäköisesti näy flättinä heitettäessä, näkyy, kun se vapautetaan anhyzerina. Antsalla saadaan pidempi s-käännös kuin ehkä odotettiin. Hyzeristä Reactorin hienovarainen turn antaa sille mahdollisuuden tuottaa toimivia hyzerflippejä.

Erinomainen tiukoilla väylillä, tarkkuudessa sekä kämmen- että rystyheitoisssa – Reactor on etsimäsi neutraalisti stabiili “joka paikan höylä” midari.

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5Liito
  • -0.5Vakaus
  • 1.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Eclipse 2.0 on MVP:n seuraavan sukupolven glowmuovi. Siinä sanotaan olevan markkinoiden paras glow. Se on täydellinen sekoitus kumimaista pitoa ja jämäkkyyttä, täydellinen heittoon päivällä tai yöllä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

177g, 178g

Väri

Valkoinen/Hopea

Nopeus

5

Liito

5

Vakaus

-0.5

Feidi

1.5

Muovi

Eclipse 2.0

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eclipse Reactor – Elaine King Team MVP Series”

Saatat myös pitää...