Whale Sac

(2 tuotearviota)

15,90 

Whale Sac on gripinparannuspussukoiden Rolls Royce! Katso mikä vain tuore kisatuotanto vaikka JomezPron kanavalta niin näet Whale Sacin useimman propelaajan kädessä.

Whale Sacin täyte on yksinkertaisesti savikiveä ja -jauhetta, eikä se sisällä muita ainesosia. Saven keräyspaikka vaihtelee, joten saatat nähdä pieniä värieroja eri whale sacien täytteen välillä. Valmistaja lupaa, että yhdellä pussukan täyte riittää yli vuoden käytössä vaikka käyttäisit sitä jokaisen heittosi gripin parantamiseen. Ellet sitten satu hävittämään säkkiäsi…

Uusi Whale Sac vaatii hetken käyttöä että se alkaa tuottamaan optimaalisen määrään savea. Pyöritä valasta kämmenten välissä painamalla sitä, kunnes alat nähdä saven hengittävän kankaan läpi. Ne paranevat mitä enemmän käytät niitä, joten älä ole ujo! Mitä enemmän käytät Whale Sacia, sitä enemmän savikiveä hajoaa hitaasti jauheeksi, mikä pidentää sen käyttöaikaa!

Kuvaus

Jos Whale Sac kastuu, jätä se kuivaan paikkaan päiväksi. Jos sinulla on kiire, voit yrittää sijoittaa sen esim. tuulettimen eteen. Whale Sac jopa paranee hieman kastuttuaan.

Täyte: savikiveä ja -jauhetta
Valmistettu USA:ssa

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Väri

Hait, Harmaa, Musta, Sateenkaari, Sininen, Turkoosi + Kolmiot, Valkoinen + Kuviot, Vesimeloni, Yksisarviset, Sininen kuviolla

2 arviota tuotteelle Whale Sac

  1. sulo.kahilakoski (varmistettu kirjoittaja)

    Ennen käyttänyt muiden merkkien sport sackkeja. Nämä whale sackit nousivat välittömästi omaksi lempparikseni. Valaasta tuleva seos antaa erinomaisen gripin käsien ihoa rikkomatta.

  2. Iiro J. (varmistettu kirjoittaja)

    Valaskassi, ’nuff said. Menee kivasti yhteen Axiomin meloni-pyyhkeen kanssa. Jee.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...