Total Eclipse Hex Simon Lizotte Tour Series – Leapin Lizottl Halloween Edition

(2 tuotearviota)

27,90 

Mike Inscho ja Simon Lizotte ovat palanneet vuoden kuumimman kiekon jatko-osaan, tällä kertaa muutamalla ihastuttavan karmaisevalla twistillä! Sen lisäksi, että Axiom Discs laittaa asiat vauhtiin Total Eclipse Hex -kiekolla, jossa on sekä värilliset kannet (sininen, aqua, valkoinen, vihreä ja violetti) että rimmit (sininen, aqua, valkoinen, violetti ja vihreä), näissä kiekoissa on myös neljä uutta stämppivariaatiota. Kaikissa keikkuu tietysti mukana temppuileva Leapin’ Lizottl’!

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 1Feidi

Kuvaus

Total Eclipse on rimmiään myöten MVP:n erinomaista Eclipse Glow -muovia. Eclipse tekee kiekoista yleensä hieman vakaampia kuin muut muovit.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Glow Väri

Vihreä rimmi/Valkoinen kansi, Vihreä rimmi/Violetti kansi, Vihreä rimmi/Sininen kansi, Vihreä rimmi/Aqua kansi, Violetti rimmi/Valkoinen kansi, Violetti rimmi/Vihreä kansi, Violetti rimmi/Violetti kansi, Violetti rimmi/Sininen kansi, Valkoinen rimmi/Vihreä kansi, Valkoinen rimmi/Violetti kansi, Aqua rimmi/Vihreä kansi, Aqua rimmi/Sininen kansi, Aqua rimmi/Valkoinen kansi, Aqua rimmi/Violetti kansi, Sininen rimmi/Aqua kansi, Sininen rimmi/Valkoinen kansi, Sininen rimmi/Violetti kansi, Sininen rimmi/Sininen kansi, Valkoinen rimmi/Valkoinen kansi, Valkoinen rimmi/Aqua kansi, Valkoinen rimmi/Sininen kansi

Stämppi

Dracula, Elvis, Skeleton, Viking

Paino

, , , , , ,

Feidi

Liito

Muovi

Nopeus

Vakaus

2 arviota tuotteelle Total Eclipse Hex Simon Lizotte Tour Series – Leapin Lizottl Halloween Edition

  1. Aleksi V. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Iiro (varmistettu kirjoittaja)

    Ehkä vielä millin vakaampi Hex, kun normaali Eclipse. Silti vielä Hexiksi kuvailtavissa. Lennon lopussa tulee enemmän takaisin. Glow toimii kyllä lumisellakin maalla, vaikka kannen väri olisi vaalea. Hieno tuote kaikkiaan ja voi lämpimästi suositella.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...