Total Eclipse Hex Simon Lizotte Tour Series – Leapin Lizottl Halloween Edition (ENNAKKOTILAUS)

25,90 

Mike Inscho ja Simon Lizotte ovat palanneet vuoden kuumimman kiekon jatko-osaan, tällä kertaa muutamalla ihastuttavan karmaisevalla twistillä! Sen lisäksi, että Axiom Discs laittaa asiat vauhtiin Total Eclipse Hex -kiekolla, jossa on sekä värilliset kannet (sininen, aqua, valkoinen ja violetti) että rimmit (sininen, aqua, valkoinen, violetti ja vihreä), näissä kiekoissa on myös neljä uutta stämppivariaatiota. Kaikissa keikkuu tietysti mukana temppuileva Leapin’ Lizottl’!

Tämä on ennakkotilaus tuotteelle Total Eclipse Hex – Simon Lizotte Tour Series. Tuotteen arvioitu julkistuspäivä on lokakuussa 2023. Tehdessäsi tilauksen voit toivoa minkä stämpin haluat. Emme kuitenkaan voi luvata, että saamme kaikkia vaihtoehtoja myyntiin tilattua määrää. Viestimme kiekkojen saavuttua tilaajille saimmeko kaikkia tarpeeksi.

Huom. Jos tilaat useamman kiekon samassa tilauksessa. Toimitamme paketin tämän kiekon ilmestyttyä.

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 1Feidi

Kuvaus

Total Eclipse on rimmiään myöten MVP:n erinomaista Eclipse Glow -muovia. Eclipse tekee kiekoista yleensä hieman vakaampia kuin muut muovit.

Lisätiedot

Brändi

Feidi

1

Liito

5

Muovi

Nopeus

5

Vakaus

-1

Stamppi

Dracula TOIVOTTU – Lisää väritoive tilauksen lisätietoihin, Elvis TOIVOTTU – Lisää väritoive tilauksen lisätietoihin, Skeleton TOIVOTTU – Lisää väritoive tilauksen lisätietoihin, Viking TOIVOTTU – Lisää väritoive tilauksen lisätietoihin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Total Eclipse Hex Simon Lizotte Tour Series – Leapin Lizottl Halloween Edition (ENNAKKOTILAUS)”