Star Thunderbird

(2 tuotearviota)

18,90 

Thunderbird on kuin TeeBird Valkyrien nopeudella. Tämä kiekko on hyvin ennustettavissa kun tuulee, mutta se ei ole niin ylivakaa että sitä on vaikea pitää suorassa. Toisin sanoen: kuin kulunut Firebird, mutta pienemmällä feidillä.

Ammattilaiset arvostavat tämän driverin heittolinjojen muotoilukykyä, kun taas vähemmän kokeneet pelaajat löytävät siitä johdonmukaisen, ennustettavan pituusdraiverin bägiinsä.

Lentoarvot
  • 9Nopeus
  • 5Liito
  • 0Vakaus
  • 2Feidi

Kuvaus

Star -muovi on Innovan premium muoviseos joka tarjoaa maksimigripin ja kestävyyden. Star -muovin kiekot myös ovat myös väritykseltään hyvin kirkkaita ja näin ollen löydettävissä korkeastakin ruohikosta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173-5g

Väri

Oranssi/Sininen, Pinkki/Sininen, Pinkki/Vihreä, Vihreä/Musta

Nopeus

9

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

2

Muovi

Star

2 arviota tuotteelle Star Thunderbird

  1. henryl

    TeeBirdin isoveli. Hyvin samanlainen lennoltaan tiipparin kanssa, mutta aavistuksen nopeampi. Hyvä kiekko pidempiin draiveihin.

  2. sulo.kahilakoski (varmistettu kirjoittaja)

    Suora väylädraiveri. Kovempaa heitettäessä saa erinomaisia hyzerflippejä ja hitaamalla vedolla todella suora kiekko, pienellä fadella. Aloittelijoille toimii vakaana draiverina, kokeneemmalle ja ammattilaiselle kiekko tarjoaa monia erilasia linjoja ja mahdollisuuksia.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...