Alennuksessa -33%

Star Thunderbird – Jeremy Koling Tour Series

(1 tuotearvio)

Original price was: 29,90 €.Current price is: 19,90 €.

Jeremy “Big Jerm” Koling Tour -sarjan Star Thunderbird on flätti ja riittävän jäykkä kämmenelle, mutta silti sopivan pehmeä jotta voit luottaa otteeseen myös rystyheitoissa. Aivan kuten aiempina vuosina, Koling Thunderbirdissä on hieman enemmän vakautta kuin tavallisessa Thunderbirdissä. Se on myös muotoiltu tasaisemmalla viimeistelyllä, joka takaa erinomaisen käden tuntuman. Koling Thunderbird on ennustettava tuulessa ja monipuolinen pitkän matkan kontrollidraiveri. Ammattilaiset arvostavat tämän kiekon heittojen muotoilukykyä, kun taas vähemmän kokeneet pelaajat löytävät lötästä johdonmukaisen, ennustettavan lennon.

Lentoarvot
  • 9Nopeus
  • 5Liito
  • 0Vakaus
  • 2Feidi

Kuvaus

Star -muovi on Innovan premium muoviseos joka tarjoaa maksimigripin ja kestävyyden. Star -muovin kiekot myös ovat myös väritykseltään hyvin kirkkaita ja näin ollen löydettävissä korkeastakin ruohikosta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173-5g

Väri

Pinkki rimmi/Punainen, Pinkki rimmi/Sateenkaari, Pinkki rimmi/Vihreä, Sininen rimmi/Punainen, Sininen rimmi/Sateenkaari, Sininen rimmi/Valkoinen, Sininen rimmi/Vihreä, Pinkki rimmi/Valkoinen

Nopeus

9

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

Muovi

Star

1 arvio tuotteelle Star Thunderbird – Jeremy Koling Tour Series

  1. Olli-Pekka (varmistettu kirjoittaja)

    Nopeaa ja sujuvaa kaupankäyntiä!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...