Star Destroyer – Ricky Wysocki 2x

(1 tuotearvio)

18,90 

Innova Destroyer on Pro-tason Distance Driver. Tätä kiekkoa käyttävät käytännössä kaikki vakavat Pro-tason pelaajat, jotka heittävät Innovaa. Sen vaikutus lajiin on ollut niin valtava, että melkein jokainen valmistaja on luonut tästä oman versionsa, joka pyrkii jäljittelemään legendaarisen Destroyerin lentoa. Alkuperäinen on kuitenkin alkuperäinen!

Destroyer on nopea, vakaa driveri, jolla on merkittävä liito. Loistava kiekko  nopeille ja vahvoille heittokäsille. Star Destroyer on yksi Innovan myydyimmistä lkiekoista vuodesta toiseen. Se kestää vastatuulta erittäin hyvin. Ei suositella aloitteleville pelaajille.

Lentoarvot
  • 12Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 3Feidi

Kuvaus

Innovan Star -muovi on valmistettu erityisestä sekoituksesta pitäviä, joustavia polymeerejä. Star-muovi tarjoaa samanlaisen kestävyyden kuin Champion-muovi sekä paremman pidon, kuten Pro-muovi. Korkea suorituskyky, pitkäikäisyys ja erinomainen grippi tekevät Innova Star line -levyistä ihanteellisen valinnan bägiisi.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat 21,1 × 21,1 × 1,4 cm (senttimetri)
Brändi

Paino

171g, 172g

Väri

Pinkki/Musta, Turkoosi/Hopea

Nopeus

12

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

3

Muovi

Star

1 arvio tuotteelle Star Destroyer – Ricky Wysocki 2x

  1. tuukka.jaarni

    Tämä kyseinen kiekko on aluksi todella ylivakaa mutta nopeasti käytössä siitä muuttuu pitkälle lentävä suora kiekko joka ottaa varman loppu feidin vasemmalle

Lisää arvio