Simon Line – First Run Prototype Neutron Time-Lapse

0,00 

Päivitys!

Olemme päättäneet hakea näille kiekoille hyväntekeväisyyskohteita. Lue lisää:

https://discgolfmonster.fi/ehdota-lahjoituskohdetta-time-lapselle/ 

Ensimmäinen 12-nopeuksinen kiekko, jossa on GYRO Overmold -teknologia, on myös ensimmäinen Simon Line -kiekko, jonka Simon on suunnitellut tarjoamaan parasta, mitä 12-nopeuksinen kiekko voi tarjota. Siinä on riittävästi liitoa ja alivakautta todella massiivisten heittojen aikaansaamiseksi, mutta siinä on myös oikea määrä feidiä, jotta heitot olisivat ennustettavia ja hallittavia. Käsituntuman osalta 22 mm:n rimmin leveys edustaa täydellistä keskitietä nopeuden ja maksimaalisen mukavuuden välillä, kun taas pehmeä kupu tekee Time-Lapse-kiekosta uskomattoman tuntuisen ja lisää samalla liitoa!

Kova tehoisemmat pelaajat pitävät Time-Lapsea hallittavana maksimietäisyyden pituuskiekkona – jonka avulla voit luoda omia Simon Lines -linjoja – kun taas hieman aloittelevammat pelaajat rakastavat Time-Lapsea hallitun etäisyyden vuoksi ja mahdollisesti myös vastatuuli heittoihin.

Odotuksen huomioon ottaen MVP:n ensimmäisen 12-nopeuksisen piti ehdottomasti olla täydellinen. Kiitos Simon, 12, 5, -1, 3, olemme todella sitä mieltä, että se on.

Simon Line Time-Lapse päivitys:
Emme kuitenkaan pysty julkaisemaan Simon Lizotte Prototype Time-Lapsea, koska niitä lähetettiin niin vähän – jokainen jälleenmyyjä saa vain 10 kappaletta! Jos vapautamme nämä yksittäisille ostajille, saamme liikaa järkyttyneitä asiakkaita.

Tutkimme parhaillaan tapoja, joilla voimme tehdä tämän, jotta kaikki saisivat reilun mahdollisuuden, ehkäpä jollain huutokauppa menetelmällä. Tilaa meidän uutiskirje niin pysyt ajan tasalla.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Simon Line – First Run Prototype Neutron Time-Lapse”