Prism Proton Pyro – Silva Saarinen 2024 Turku Open Champion

29,90 

Uutuus

Proton -kannella, Prism -rimmillä ja upealla stämpillä varustettu Prism Pyro loistaa upeana lähärikiekkona, jossa on läpikuultava vanne. Pyro on MVP Deflectoria paremmin liitävä ja hallittavan vakaa kiekko. Prism Pyro on Axiomin ensimmäinen ylivakaa midrangekiekko. Pyro on riittävän vakaa lentääkseen tasaisesti kovassakin tuulessa ja sillä on mahdolista heittää kovaa ilman, että se poikkeaa reitiltään tai menettää linjaansa.

2024 Turku Open mestari

Onnittelut Silvalle vuoden 2024 Turku Openin voitosta, joka on hänen ensimmäinen DGPT Elite Seriesissä! Silvan voitto Turussa oli jo hänen neljäs peräkkäinen DGPT-voitto keäkuussa 2024. Silvalla on ollut uskomaton menestys Euroopan DGPT -kentillä tähän mennessä, ja nyt kun Euroopan kiertue on nyt täydessä vauhdissa, kuka tietää, kuinka monta voittoa hän saa kasaan kun kertueen lopputuloksia ynnätään. Menee loppukausi miten tahansa, Silva on tällä hetkellä aivan liekeissä!

Prosenttialennuskupongit eivät ole voimassa tälle tuotteelle.
Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 4Liito
  • 0Vakaus
  • 2.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

MVP Disc Sportsin Proton-vanne Proton -kannella tarjoaa ensiluokkaisen ulkonäön ja tuntuman. Tämä materiaali jakaa Protonin erinomaiset kestävyysominaisuudet, ja siinä on erinomainen pito ja hallinta. Valikoimasta lötyy kirkkaat, läpikuultavat karkkivärit, jotka erottuvat missä tahansa maastossa.

Lisätiedot

Brändi

Paino

177g, 178g

Väri

Keltainen/Keltainen, Keltainen/Punainen, Lime/Keltainen, Oranssi/Oranssi, Oranssi/Punainen, Pinkki/Sininen, Pinkki/Vihreä, Sininen/Punainen, Vaaleansininen/Vihreä, Vihreä/Sininen, Violetti/Violetti, Lime/Sininen, Punainen/Keltainen, Turkoosi/Sininen

Nopeus

5

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

2.5

Muovi

Prism Proton

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prism Proton Pyro – Silva Saarinen 2024 Turku Open Champion”