Neutron Time-Lapse – Simon Line

(3 tuotearviota)

19,90 

Time-Lapse on ensimmäinen 12-nopeuksinen kiekko, jossa on GYRO Overmold -teknologia. Se on myös ensimmäinen Simon Line -kiekko, jonka Simon Lizotte on suunnitellut. Tämä kiekko Simonin. sanojen mukaan parasta mitä 12-nopeuksinen kiekko voi tarjota. Siinä on riittävästi liitoa ja alivakautta todella massiivisten heittojen aikaansaamiseksi, mutta siinä on myös oikea määrä feidiä, jotta heitot olisivat ennustettavia ja hallittavia. Käsituntuman osalta 22 mm:n rimmin leveys edustaa täydellistä keskitietä nopeuden ja maksimaalisen mukavuuden välillä, kun taas pehmeä kupu tekee Time-Lapse -kiekosta uskomattoman tuntuisen ja lisää samalla liitoa!

Kovatehoisemmat pelaajat pitävät Time-Lapsea hallittavana maksimietäisyyden pituusdraiverina – jonka avulla voit luoda omia Simon -linjoja – kun taas hieman aloittelevammat pelaajat rakastavat Time-Lapsea hallitun etäisyyden vuoksi ja mahdollisesti myös vastatuuliheittoihin.

Odotuksen huomioon ottaen MVP:n ensimmäisen 12-nopeuksisen piti ehdottomasti olla täydellinen. Kiitos Simon, 12 | 5 | -1 | 3, olemme todella sitä mieltä, että Time-Lapse on sitä.

Lentoarvot
 • 12Nopeus
 • 5Liito
 • -1Vakaus
 • 3Feidi

Kuvaus

Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

173g, 174g, 175g

Väri

Harmaa/Sininen, Sininen/Harmaa, Sininen/Sininen, Violetti/Pinkki, Violetti/Punainen, Violetti/Sininen, Punainen/Pinkki, Vihreä/Pinkki

3 arviota tuotteelle Neutron Time-Lapse – Simon Line

 1. Mikko M. (varmistettu kirjoittaja)

 2. Iiro (varmistettu kirjoittaja)

  Internet on oikeassa: vakaa ja domekas 12-nopeuden pannu, jossa piilevää liidokkuutta. Poikkeuksellisen jäykkää Neutronia ja siten näppituntuma vähän erilainen. Forelle voi olla vieras kuvusta johtuen. 8 Time-Lapsea hyllyssä ja erot lennoissa hyvin vähäisiä (stock+SE). Kannen värit: Vihreä,purppura,harmaa,keltainen,punainen, vaalea ja tumma oranssi, sininen. Pienemmälle lähtönopeudelle ei suositeltava kiekko, muuten kuin erikoistarkoituksiin.

 3. Niko (varmistettu kirjoittaja)

  Kylmällä kelillä ei ihan paras käsituntuma, mutta lento luotettava dessun tyylinen star muovilla.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...