Neutron Time-Lapse – Factory Blank – Simon Line

(1 tuotearvio)

19,90 

Time-Lapse on ensimmäinen 12-nopeuksinen kiekko, jossa on GYRO Overmold -teknologia. Se on myös ensimmäinen Simon Line -kiekko, jonka Simon Lizotte on suunnitellut. Tämä kiekko Simonin. sanojen mukaan parasta mitä 12-nopeuksinen kiekko voi tarjota. Siinä on riittävästi liitoa ja alivakautta todella massiivisten heittojen aikaansaamiseksi, mutta siinä on myös oikea määrä feidiä, jotta heitot olisivat ennustettavia ja hallittavia. Käsituntuman osalta 22 mm:n rimmin leveys edustaa täydellistä keskitietä nopeuden ja maksimaalisen mukavuuden välillä, kun taas pehmeä kupu tekee Time-Lapse -kiekosta uskomattoman tuntuisen ja lisää samalla liitoa!

Kovatehoisemmat pelaajat pitävät Time-Lapsea hallittavana maksimietäisyyden pituusdraiverina – jonka avulla voit luoda omia Simon -linjoja – kun taas hieman aloittelevammat pelaajat rakastavat Time-Lapsea hallitun etäisyyden vuoksi ja mahdollisesti myös vastatuuliheittoihin.

Odotuksen huomioon ottaen MVP:n ensimmäisen 12-nopeuksisen piti ehdottomasti olla täydellinen. Kiitos Simon, 12 | 5 | -1 | 3, olemme todella sitä mieltä, että Time-Lapse on sitä.

Stämpitön versio uutuudesta!

Lentoarvot
  • 12Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 3Feidi

Kuvaus

Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

173g, 174g, 175g

Väri

Punainen/Harmaa, Punainen/Sininen, Punainen/Turkoosi, Punainen/Valkoinen, Vihreä/Sininen, Violetti/Pinkki, Oranssi/Lime

1 arvio tuotteelle Neutron Time-Lapse – Factory Blank – Simon Line

  1. Niko (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Saatat myös pitää...