Neutron Stabilizer

13,90 

Uutuus

Stabilizerissa on samanlainen tuntuma ja syvyys kuin Neutron Pilotissa, mutta siinä on hieman korotettu olkapää ja terävämpi nokka, mikä tekee putterista litteämmän ja vakaamman. Stabilizerin tärkein lento-ominaisuus on suora lento, jossa on minimaalinen turni ja vahva fade, joka takaa kiekon luotettavuuden lähestymisheitoissa. Avausheitoissa Stabilizer tuottaa suorasta ylivakaaseen lentoon vaihtelevia linjoja, jotka kestävät tuulisia tilanteita.

Lähestymisheitoissa Stabilizerin vakaa lentoprofiili tekee tästä tarkan “poin and shoot” -putterin, jossa on vain vähän riskiä liitää liian pitkälle. Viheriöllä Neutron Stabilizer on suoralantoinen putteri, jossa on hivenen enemmän vakautta kuin Pilotissa, mikä antaa sinulle paremman kontrollin puttaamiseen puuskaisissa oloissa.

Lentoarvot
  • 3Nopeus
  • 3.5Liito
  • 0Vakaus
  • 3Feidi

Kuvaus

Streamline Discsin Neutron on premium-muovisekoitus, joka tarjoaa ensiluokkaisen ulkonäön ja tuntuman. Valikoimassa on paljon määrä kirkkaita, peittäviä värejä. Tämä materiaali jakaa Protonin erinomaiset kestävyysominaisuudet, ja sen värit ovat helposti löydettävissä missä tahansa maastossa.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

172g, 173g, 174g

Väri

Oranssi/Turkoosi, Pinkki/Punainen, Valkoinen/Kulta, Valkoinen/Violetti, Vihreä/Punainen, Blurple/Sininen, Kerma/Turkoosi, Kerma/Violetti, Lime/Sininen

Nopeus

3

Liito

3.5

Vakaus

0

Feidi

3

Muovi

Neutron

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neutron Stabilizer”

Saatat myös pitää...