Neutron Rhythm – Misprint

(1 tuotearvio)

Nopeus 7, liito 5, vakaus -2 ja feidi 1, joten Rhythm on suunniteltu joko loistavaksi ensimmäiseksi draiveriksi tai voimakäsien helposti muokattavaksi väylädraiveriksi. Matalamman tehon pelaajien mielestä Rhythm on laser-suora, ja sen lopussa on pieni feidi, mikä tekee siitä erinomaisen kiekon. Korkeamman tehon pelaajat rakastavat Rhythmiä, kun he veistävät pillejä hyzer-flipillä tai luonnollisilla turn-overeilla heitettäessä flättinä. Jopa rollerit eivät ole poissuljettuja Rhythmille. Etsitpä sitten ensimmäistä suoraa draiveria tai mahtavaa linjan muokkaajaa, käänny Rhythmin puoleen löytääksesi rytmisi kentällä.

Misprintit ovat “Factory Misprint” -ylistämpättyjä, epäonnistuneen stämpin sisältäviä kiekkoja. Heittoihin ja lentorataan nämä eivät vaikuta. Ainoastaan ulkonäköön.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

MVP:n Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

160g, 161g, 162g, 170g, 172g

Väri

Oranssi/Violetti, Keltainen/Pinkki Special Edition, Sininen/Oranssi, Sininen/Oranssi Circuit ´22, Sininen/Pinkki

Nopeus

7

Liito

5

Vakaus

-2

Feidi

1

Muovi

Neutron

1 arvio tuotteelle Neutron Rhythm – Misprint

  1. Atte T. (varmistettu kirjoittaja)

    Varastolta noudettaessa jo katsottiin, että profiili on vakaan näköinen verrattuna muihin saman moldin kiekkoihin ja näin olikin. Käyttäytyy kuin pakasta vedetty River Muutaman kerrankin kun kävi taivuttelemassa radalla.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...