Nebula Aura Synapse – Matt Bell Tour Series

24,90 

Synapse on Thought Space Athleticsin ensimmäinen kiekko 12-nopeuksisten draivereiden kategoriassa.

Synapsesta löydät hienon tasapainon etäisyyden ja tarkkuuden välillä. Riittävän vakaa käsittelemään suurta heittonopeutta tai vahvaa vastatuulta ja sisältää vain ripauksen nopeaa turnia. Synapse löytää tasapainonsa luotettavasti vakaana distacepommittajana laukussasi. Synapse on jokaisen bägin perusvaruste, joka on loistava lisä Animuksen ja ylivakaan nopean suosikkidraiverisi välille.

 

Lentoarvot
  • 12Nopeus
  • 5Liito
  • 0Vakaus
  • 3Feidi

Kuvaus

Nebula Aura on erityinen muovisekoitus, josta löytyy koristeellisia pyörteitä räjähdysmäisinä kuvioina. Se on läpinäkymätön, erittäin kestävä ja pitävä muovi.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

169g, 175g

Väri

Keltainen Swirl 1/Sateenkaari, Lime Swirl 1/Sateenkaari, Oranssi Swirl 1/Sateenkaari, Pinkki savu/Sateenkaari, Pinkki Swirl 1/Sateenkaari, Pinkki swirl 2/Sateenkaari, Pinkki swirl/Sateenkaari, Turkoosi Swirl 1/Sateenkaari, Vihreä Swirl 1/Sateenkaari, Lime Swirl/Sateenkaari, Persikka Swirl/Sateenkaari, Pinkki-Turkoosi Swirl/Sateenkaari, Sininen Swirl/Sateenkaari, Sininen-Lime Swirl/Sateenkaari, Turkoosi Swirl/Sateenkaari, Vaahtokarkki Swirl/Sateenkaari, Vaaleansininen Swirl/Sateenkaari

Nopeus

12

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

3

Muovi

Aura, Nebula Aura

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nebula Aura Synapse – Matt Bell Tour Series”