Nebula Aura Pathfinder

20,90 

Pathfinder on Thought Space Athleticsin ensimmäinen midari. Se on suunniteltu niin, että se on mukava kädessä ja lentää johdonmukaisesti ja suoraan väylää pitkin vain minimaalisella loppuhäivytyksellä. Anna Pathfinderin löytää tiensä laukkuusi, kun se ohjaa sinut matalampiin tuloksiin.

“Strongman”-suunnittelun takana

Termi Strongman annettiin sirkusesiintyjille, jotka 1800-luvulla esittivät uskomattomia voima- ja kestävyysstuntteja. TSA jatkaa stämpillä samaa sirkusteemaa, jota on käytetty muun muassa “Contortionist” ja “Equestrian Ballet” -designeissa. Strongman sopii steemaan  täydellisesti, sillä kiekon feidi on voimakkaampaa kuin muissa Pathfinderin versioissa.

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5Liito
  • 0Vakaus
  • 1Feidi

Kuvaus

Nebula Aura-muovi on läpinäkymätön, erittäin kestävä ja siinä hyvä pito. Nebula Aura on kuten Aura -muovi, mutta siinä on usen värin sisältävä burst -efekti. Vastaava muovi MVP:n neutron -muoville.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

176g, 177g

Väri

Keltainen/Kupari, Pinkki/Violetti, Turkoosi/Violetti, Vihreä/Kupari, Violetti/Kupari, Lime/Sininen, Oranssi/Jellybean, Oranssi/Kupari, Punainen-Lime-Sininen/Jellybean

Nopeus

5

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

1

Muovi

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nebula Aura Pathfinder”

Saatat myös pitää...