Lucid Evader Misprint

14,40 

Evaderin nopeus on helposti kontrolloitavissa, siinä on erinomainen liito ja riittävä vakaus pitämään heittolinjan jopa tuulessa. Evaderin 7-nopeus tarkoittaa, että se täyttää heittojesi etäisyysvälin 5-nopeuksisien midareiden ja 9-nopeuksisien väylädraivereiden välillä. Evader on erittäin monipuolinen kiekko ja sen tasainen feidi tarkoittaa, että voit heittää sitä anhyzerillä ja luottaa, että se palaa flätiksi.

Lentoarvot
  • 7Nopeus
  • 4Liito
  • 0Vakaus
  • 2.5Feidi

Kuvaus

Misprintit ovat kiekkoja, joissa on pieniä kosmeettisia vikoja. Nämä puutteet eivät vaikuta kiekkojen lento-ominaisuuksiin tai kestävyyteen.
Kaikki misprintkiekot on stämpätty kahdesti. Stamp on ainutlaatuinen jokaiselle kiekolle.

Muovi:

Lucid muovi on täydellinen yhdistelmä polymeerejä, jotka tuottavat frisbeegolfin yhtä kauneimmista ja kestävimmistä muoveista. Tämä läpikuultava sekoitus kestää iskut ja säilyttää kiekon alkuperäiset lento-ominaisuudet läpi kierrosten.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

168g, 169g, 171g, 173g, 176g

Väri

Keltainen/Punainen-Hopea, Keltainen/Vihreä, Pinkki/Kulta, Punainen/Valkoinen-Punainen, Valkoinen/Vihreä-Punainen, Valkoinen/Vihreä-Sininen, Clear/Punainen, Keltainen/Punainen-Turkoosi, Keltainen/Punainen-violetti, Oranssi/Vihreä-Violetti

Nopeus

7

Liito

4

Vakaus

0

Feidi

2.5

Muovi

Lucid

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lucid Evader Misprint”