Halo Star Sonic – Garrett Gurthie

(1 tuotearvio)

33,90 

Sonic on puttereiden klassikko kaikessa erikoisuudessaan. Se on profiililtaan jokseenkin matala ja sen kannesta löytyy “thumb-track” urat joten peukalolle riittää pitoa. Putterina Sonicissa on mukava suora lento ja se tarraa hyvin ketjuihin. Sonic on monipuolinen lyhyen kantaman lähestymis- ja pakokiekko, heitettäessä joko kämmeneltä tai rystyltä. Pidempiin lähestymisiin siinä on hidas, ennustettavissa oleva feidi ja se laskeutuu maahan tasaisesti vähentäen isoja skippejä tai rolleja. Kiekko on melkoisen alivakaa joka antaa putteihin, lyhyisiin lähestymisiin ja muihin matalan heittonopeuden heittohin todella suoran lennon ja pehmeän laskeutumisen.

Jos siis vahingossa missaat korin.

Kiekon pääväri/Stämppi toimitetaan valinnan mukaisesti, halokuvioinnissa on uniikkeja vaihteluja.

Lentoarvot
  • 1Nopeus
  • 2Liito
  • -4Vakaus
  • 0Feidi

Kuvaus

Innovan Halo Star on koristeellinen sekoitus Star-muovia värikkäällä halo-designilla. Kiekon reunus on selvästi eri värinen kuin sen keskusta. Jokaisessa Halo-kiekossa on ainutlaatuinen sekoitus värejä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173-5

Väri

Musta/Harmaa, Musta/Kupari, Musta/Sininen, Musta/Violetti, Pinkki/Harmaa, Pinkki/Kupari, Pinkki/Sininen, Pinkki/Violetti, Sininen/Harmaa, Sininen/Kupari, Sininen/Violetti, Vihreä/Harmaa, Vihreä/Kupari, Vihreä/Sininen, Vihreä/Violetti

Nopeus

1

Liito

2

Vakaus

-4

Feidi

0

Muovi

Halo Star

1 arvio tuotteelle Halo Star Sonic – Garrett Gurthie

  1. Olli-Pekka (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio