Halo Star Destroyer – Calvin Heimburg 2022 Tour Series

(2 tuotearviota)

Calvin Heimburg 2022 Tour Series Destroyer! Näissä kiekoissa on erittäin hyvä korkean nopeuden vakaus ja korkeampi dome.

Innovan Destroyer oli ensimmäinen 12 -nopeuksinen draiveri ja on monen pro-pelaajan ykkösvalinta pituusdraiveriksi. Vähemmän kokeneiden pelaajien käsissä se on parhammillaan kämmenheitoissa. Dessu on ylivakaa kiekko, mutta siinä on hieman turnia joka auttaa sitä saavuttamaan upean liidon ja pituuden heitoille.

Loistava kiekko niille, joilla on paljon voimaa. Kestää vastatuulen ja heittoja akselin ulkopuolisella vääntömomentilla. Ei suositella aloitteleville pelaajille.

Pääväri/Stämppi toimitetaan valinnan mukaisesti, halokuvioinnissa on uniikkeja vaihteluja.

Lentoarvot
 • 12Nopeus
 • 5Liito
 • -1Vakaus
 • 3Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Innovan Halo Star on koristeellinen sekoitus Star-muovia värikkäällä halo-designilla. Kiekon reunus on selvästi eri värinen kuin sen keskusta. Jokaisessa Halo-kiekossa on ainutlaatuinen sekoitus värejä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

173-5

Väri

Keltainen/Hopea, Keltainen/Sininen, Keltainen/Valkoinen, Keltainen/Vihreä, Musta/Hopea, Musta/Sininen, Musta/Valkoinen, Musta/Vihreä, Sininen/Hopea, Sininen/Sininen, Sininen/Valkoinen, Sininen/Vihreä, Valkoinen/Hopea, Valkoinen/Sininen, Valkoinen/Valkoinen, Valkoinen/Vihreä

Nopeus

12

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

3

Muovi

Halo Star, Star

2 arviota tuotteelle Halo Star Destroyer – Calvin Heimburg 2022 Tour Series

 1. sulo.kahilakoski (varmistettu kirjoittaja)

  2022 halo destroyer on domekas ja todella vakaa destroyer. Kiekko on normaaleja dessu runeja vakaampi ja liidokkaampi.
  Suosittelen kaikille joiden heitto matka on yli 130m

 2. papanssi

  Kiekko on 5/5, omalle nuudelikädelle pituuskiekoksi liian vakaa, mutta sopii hyssekiekoksi, ikäänkuin pidemmälle lentävä Firebird.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...