Grip AX5 – Paul McBeth signature series

319,90 

Paul McBethin signature -sarjan AX5 Grip -frisbeegolfreppu. Tämä reppu on saatavana yksinomaan Grip EQ “Sand” -värisenä ja PM-logokuvioilla. Jokaiseen ostokseen sisältyy myös spessu Soft Luna!

Kaikissa GRIPeq®-frisbeegolfrepuissa yhdistyvät markkinoiden johtava muotoilu ja ylivertaiset materiaait ja ammattitaito, mikä takaa vankan kestävyyden, optimaalisen toiminnallisuuden ja vertaansa vailla olevan mukavuuden kantamiseen.
Ikoninen GRIPeq© AX -sarja on laajalti tunnustettu johtavaksi frisbeegofrepuksi jota ammattilaiset, aloittelevat amatöörit ja satunnaiset pelaajat suosivat ja kantavat mukanaan ympäri maailmaa.

 

Varasto loppu

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Ominaisuudet:

AX5©:ssä on laaja 22 levyn kapasiteetin päälokero, säädettävä korkeuden 4 kiekon Quick Pull© -ylätasku, integroitu Up-Standing© joustava rakenne sekä kaksi suuren kapasiteetin laajennettavaa sivutaskua. Kaksi syvää eristettyä juomapullotaskua ja Slip Sleeve© -holkki, joka kiinnittää täysikokoisen golfsateenvarjon tai kolmijalkaisen jakkaran.

Päivitetty ja laajennettu Soft Collar©-kaulus, vahvistetut ergonomiset olkahihnat, säädettävä Sternum Synch  ja paksumpi High Density EVA-pehmuste maksimaalista olkatukea varten.

GRIPeq AX5 on rakennettu kestämään ja on vertaansa vailla kantomukavuudessa kierroksilla.

Huom! Kuvan kiekot eivät sisälly tilaukseen. Kuvan tarkoitus on esitellä repun kapasiteettia.

 

Koko: n. 53cm korkea, 51cm leveä suljettuna, 61cm leveä laajennettuna, 24cm syvä
Paino: n. 2kg

Lisätiedot

Brändi

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grip AX5 – Paul McBeth signature series”