Glow Synapse

(2 tuotearviota)

22,90 

Synapse on Thought Space Athleticsin ensimmäinen kiekko 12-nopeuksisten draivereiden kategoriassa.

Synapsesta löydät hienon tasapainon etäisyyden ja tarkkuuden välillä. Riittävän vakaa käsittelemään suurta heittonopeutta tai vahvaa vastatuulta ja sisältää vain ripauksen nopeaa turnia. Synapse löytää tasapainonsa luotettavasti vakaana distacepommittajana laukussasi. Synapse on jokaisen bägin perusvaruste, joka on loistava lisä Animuksen ja ylivakaan nopean suosikkidraiverisi välille.

Valmistajan kommentti (upeasta) stämpistä:

Itsekin frisbeegolfaajina olemme käyttäneet melkoisen osan ajastamme rukoillen frisbeegolfin jumalilta lisäonnea tai lisätaitopisteitä kierroksen aikana. “DG God” -grafiikka on tutkimus siitä, miltä yksi näistä “Disc Golf jumalista” näyttäisi.

Lentoarvot
 • 12Nopeus
 • 5Liito
 • 0Vakaus
 • 3Feidi

Kuvaus

Kirkas puoliläpinäkyvä pimeässä hohtava polymeerisekoitus, joka tarjoaa korkean kestävyyden.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

171g, 173g, 174g, 175g

Väri

Glow/Auringonlasku-Hopea, Glow/Kulta-Hopea, Glow/Sateenkaari-Hopea, Glow/Sininen-Hopea, Glow/Skeletor, Glow/Turkoosi-Hopea, Glow/Violetti-Hopea

Nopeus

12

Liito

5

Vakaus

0

Feidi

3

Muovi

TSA Glow

2 arviota tuotteelle Glow Synapse

 1. IiroJ (varmistettu kirjoittaja)

  Hankittu: 174g, kultaisella/keltaisella kuviolla, hohtomuovinen Synapse.

  Profiili ja muovin tuntuma: Tuntuu lähes 100%:ti samalta kädessä kuin pöytä-littana Destroyer. Muovissa kiva pieni nihkeys myös syyskylmässä, joten tuntuma on asiallinen. Kestävyys varmaan aivan yhtä hyvää kuin muissa premium-muoveissa

  Lento: Erittäin, erittäin vakaa lentoprofiili myös kovemmalle kädelle.. Ei niia oikealle kovalla suoralla vedolla yhtään. Antsasta tulee melkolailla välittömästi takaisin ja hysse on hysse, ei flippaa suoraksi. Vaatii siis kulutusta, jotta tästä muovautuu se pituusliituri. Toisaalta, reipaaseen vastatuuleen saat ihan huoletta ampua, eikä käänny yli. Forella aivan yhtä jyrä. Kokonaisuutena tämä voi olla hyvä, tai huono. Riippuu mitä haet.

  Esimerkkinä: suoralla ja saman tehoisella vedolla täysipainoinen ja profiililtaan samankaltaisuutta uhkuva uusi Star Ricky Destroyer niiaa selvästi enemmän oikealle tähän nähden.

  Glow: Lieneeköhän MVP:n vanhemman polven Eclipsemuovia tämä, tai jotain siihen rinnastettavaa. EI ole Eclipse 2.0 veroinen hohto millään mittarilla, eli hohto ikävä kyllä himmenee merkittävällä tavalla välittömästi piikkitehosta UV-lampulla sohaisun jälkeen ja hohto kokonaisuudessaan häviää selvästi nopeammin. Onneksi muovi kuitenkin ylläpitää valoa sen verran, että pimeäpeleillä tällä kyllä voi heittää. Ja hyvänä puolena mainittakoon, että tehokas UV-lamppu sytyttää maasta näkyviin herkästi, jos hohto kerkeää häviämään ennen kiekolle kävelyä.

  Mojo: No onhan tämä nyt ulkonäön puolesta aivan 6/5. Nätti kun sika pienenä. Stämppi on todella hieno ja se omaa päheän kimalle-efektin.

 2. Jouni Myllymäki (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio