Fission Time-Lapse

20,90 

Fission Time-Lapse! MVP:n kehittyneimmän muoviteknologian ja Simonin ensimmäisen draiverin yhdistäminen on tehokas kombo, jonka tulokset pääset nyt kokemaan. Fission-muovin ansiosta Time-Lapse voidaan muovata paljon kevyemmäksi ja samalla se tuo mukanaan suuremman GYRO®-efektin. Yhdistelmän uloksena on gyroskooppisesti parannettu Time-Lapse, jota voidaan heittää useammalla eri heittonopeudella. Fissionia voi kuitenkin olla pienemmän heittonopeuden pelaajien vaikeampi saada vauhtiin.

Hyvä nyrkkisääntö on, että Fission lisää erityisesti draiverissa 10 g lisää koettuun painoon – jolloin 165 g painava draiveri lentää samalla tavalla kuin 175 g painava draiveri lentää, mutta kevyempi kiekko lisää etäisyyttä. Tämä johtaa siihen, että kevyemmät Fission-kiekot säilyttävät painavampien vastaaviensa vakauden, joten kannattaa kokeilla kevyempää kiekkoa kuin normaalisti. Voimaa käyttäville veteraaneille Fission Time-Lapse on todellinen pommittaja – vain hieman enemmän spiniä ylimääräisen matkan saamiseksi, mutta samalla luotettavalla feidillä. Koe Time-Lapse aivan uudella tasolla Fission Time-Lapse -kiekon avulla!

Lentoarvot
  • 12Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 3Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g. Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Nopeus

12

Feidi

3

Muovi

Neutron

Paino

175

Väri

Keltainen

Liito

5

Vakaus

-1

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Time-Lapse”

Saatat myös pitää...