Fission Rhythm – Special Edition

(5 tuotearviota)

24,90 

Axiom Rhythmin seuraava kehitysversio on saapunut! Rhythm on yksi viimeaikaisimmista lisäyksistä Axiom-mallistoon, ja siitä on tullut fanien suosikki. Nyt se on saatavana kaikkein GYROskopisimmassa muovissa. Fission-muovi on suunniteltu alivakaaksi väylädraiveriksi, joka sopii erinomaisesti ensimmäiseksi draiveriksi uusille pelaajille tai linjaa muokkaavaksi väylädraiveriksi voimanheittäjille. Fission -muovi todella parantaa Rhythmin luonnollisia lento-ominaisuuksia. Leikkaa väylä yhdellä markkinoiden hallittavimmista draiverista, Fission Rhythmillä!

“Se on upea kello, joka sopii uuteen kellotorniin. Valitettavasti se särkyi heti ensimmäisellä soitollaan! Onneksi meillä on John Passin ja John Stow’n kaltaisia miehiä, jotka ovat tarjoutuneet valamaan sen uudelleen! Todellakin, tästä kellosta tulee kansallisaarre…”.

Julistakaa AXIOM koko maassa kaikille sen asukkaille!

Green C Studion kuvittama SE Fission Rhythm sisältää Axiomin version vapauden kellosta, joka soi kovaa kaikkien kuultavaksi!

Lentoarvot
 • 7Nopeus
 • 5.5Liito
 • -2Vakaus
 • 1Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

158g, 160g, 161g, 162g, 166g, 167g, 169g, 170g, 172g, 174g, 153g, 156g, 157g

Väri

Lime/Punainen, Sininen/Turkoosi, Valkoinen/Turkoosi, Vesimeloni, Lime/Minttu, Lime/Punainen Swirl, Oranssi/Pinkki Swirl, Punainen/Oranssi-Valkoinen, Punainen/Sitruuna, Sininen/Lime, Sininen/Oranssi, Sitruuna/Minttu, Turkoosi/Sininen Swirl, Valkoinen/Sininen Swirl, Valkoinen/Sitruuna, Vihreä/Sininen Swirl

Nopeus

7

Liito

5.5

Vakaus

-2

Feidi

1

Muovi

Fission

5 arviota tuotteelle Fission Rhythm – Special Edition

 1. Teemu (varmistettu kirjoittaja)

 2. Anonymous (varmistettu kirjoittaja)

 3. Aapo (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen väylis! Liitää luotisuoraan kevyellä vedolla helposti 80 m. Kovempaa heitettäessä kääntää hieman yli mut ei omaan makuun ainakaan liikaa. Vahva suositus!

 4. Anonymous (varmistettu kirjoittaja)

 5. Iiro (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Saatat myös pitää...