Fission Proxy – Misprint

27,90 

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa Simonin ensimmäistä DGPT Elite Series -voittoa MVP:n kanssa kuin Fission Proxyn kaikkien aikojen ensimmäinen runi? Maagisella takaysin pelillä, joka päättyi kahdeksaan peräkkäiseen birdieen, Simon tuhosi Music Cityn väylät ja saavutti ikimuistoisen voiton! Voitto oli upea, ja se ansaitsi sen kunniaksi erityisen kiekon. Tue ja juhli Simonin upeaa voittoa Fission Proxyllä.

Misprintit ovat “Factory Misprint” -ylistämpättyjä, epäonnistuneen stämpin sisältäviä kiekkoja. Heittoihin ja lentorataan nämä eivät vaikuta. Ainoastaan ulkonäköön.

Lentoarvot
  • 3Nopeus
  • 3Liito
  • -1Vakaus
  • 0.5Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

170g

Väri

Punainen/Harmaa

Nopeus

3

Liito

3

Vakaus

-1

Feidi

0.5

Muovi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Proxy – Misprint”

Saatat myös pitää...