Fission Insanity

20,90 

Insanity on 9-nopeuksinen kiekko, jota voivat heittää kaikentasoiset pelaajat! Tämä kiekko sopii täydellisesti niin aloittelijoille kuin myös erinomaisesti kokeneemmille pelaajille, jotka etsivät kiekkoa hysseflippeihin ja rollereihin.

Insanity on Axiom Discsin 20 mm:n rimmillä varustettu etäisyys-/kontrollidraiveri.

Lentoarvot
  • 9Nopeus
  • 5Liito
  • -2.5Vakaus
  • 1.5Feidi

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen, pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kuplamuovikiekkojen” painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyt- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

158g, 161g, 165g, 166g, 156g, 157g

Väri

Pinkki/Lime, Punainen/Turkoosi, Sininen/Harmaa, Turkoosi/Pinkki, Violetti/Vaaleansininen, Lime/Harmaa, Lime/Turkoosi, Punainen/Pinkki, Sitruuna/Sininen, Turkoosi/Pinkki-Turkoosi

Nopeus

9

Liito

5

Vakaus

-2.5

Feidi

1.5

Muovi

Fission

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Insanity”