Fission Hex – Factory Blank

(3 tuotearviota)

20,90 

Yksi suosituimmista midareista on palannut, ja nyt se on saatavilla myös Fission -muovisena! Fission Hexin lentonumerot ovat 5 | 5,5 | -1 | 1, ja tämän muovin ylimääräisen GYROn ansiosta Fission Hexissä on hieman enemmän liitoa. Matalamman kädenopeuden pelaajille Fission Hex tuottaa luotettavia lentoja suorasta fadeen. Hex on luotettava midari, joka tuottaa hallittavia lentoja kaikissa kulmissa. Suurempien heittovoimien pelaajille Fission Hex on loistava hyzer-flip midari – se joko flippaa flätiksi suoria lentoja varten tai kääntää hitusen pois flätistä ennen kuin fade alkaa, kuitenkaan ylikääntämättä. Jos et ole vielä kokeillut Hexiä, mitä odotat? Fission Hex on täällä viemässä midaripelisi seuraavalle tasolle!

Stämpitön versio loistokiekosta!

Lentoarvot
  • 5Nopeus
  • 5.5Liito
  • -1Vakaus
  • 1Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Brändi

Paino

176g, 177g, 178g

Väri

Punainen/Harmaa, Harmaa/Sininen-Violetti, Keltainen/Lime-Sininen, Pinkki/Punainen-Valkoinen, Sininen/Harmaa-Sininen, Sininen/Pinkki-Valkoinen, Turkoosi/Lime-Valkoinen, Turkoosi/Violetti-Pinkki, Valkoinen/Lime-Sininen, Vihreä/Punainen-Valkoinen

Nopeus

5

Liito

5.5

Vakaus

-1

Feidi

1

Muovi

Fission

3 arviota tuotteelle Fission Hex – Factory Blank

  1. Esa L. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Anonymous (varmistettu kirjoittaja)

  3. Juho (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio