Fission Envy – Misprint

18,40 

Fission saapui vihdoin myös Envyn muottiin! Tämä tri-foil (kolmevärinen) stämppi kutsuu sinut tulevaisuuteen. Se näyttää upealta seinälläsi, mutta heittämiseenhän nämä on tarkoitettu? Heitä ihmeessä, sillä nämä kiekot lentävät hämmästyttävän hyvin. Nosta heittoputteripeliäsi Fission Envyllä – oletko valmis liittymään joukkoon?

Envyssä on sileä moderni tuntuma, joka istuu täydellisesti käteen ja luo itsevarmuutta sekä putti- että lähestymisheittoihin. Tässä kiekossa on luotettava nopea vakaus ja minimaalinen feidi. Hieman alhaisemmalla profiililla ja nopeudellaan kuin Ion- ja Anode -kiekot, Envy on ainutlaatuisen “kansimainen” vakaa putteri.

Lentoarvot
  • 3Nopeus
  • 3Liito
  • 0Vakaus
  • 2Feidi

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

171g, 172g, 175g

Väri

Valkoinen/Sininen, Valkoinen/Violetti, Violetti/Sininen

Nopeus

3

Liito

3

Vakaus

0

Feidi

2

Muovi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Envy – Misprint”

Saatat myös pitää...