Fission Crave – Dyers Delight Valkoinen

20,90 

Valkoinen stämpitön kiekko vaikka värjäykseen!

Crave on Axiom Discs:n ensimmäinen draiveri. Tätä kohtalaisen nopeaa väylädraiveria kuvataan usein kuluneeksi MVP Servoksi. Crave tarjoaa suoran ja hallittavissa olevan lentoradan, mukavan käsituntuman ja runsaasti värivaihtoehtoja. Craven tunnusomainen piirre on sen suora lento ja pitkä eteenpäin suuntautuva feidi.

Crave vastaa tehoon hienosti. Pienikin lisäteho tuo heittoon lisää etäisyyttä ja pientä suuren nopeuden turnia.

Lentoarvot
  • 6.5Nopeus
  • 5Liito
  • -1Vakaus
  • 1Feidi

Kuvaus

Fission™ mikrokuplateknologia tuottaa kiekkoihin ultrakevyen ytimen, jossa on tasaisesti jakautuneita ja huomaamattomia painoa vähentäviä mikrokuplia. Ultrakevyt ydin mahdollistaa vielä suuremman GYRO®-rimmin tiheyden suhteessa ytimeen. pysyen silti kevyemmissä painoluokissa – 135–175g.

Tämä teknologia tuottaa täysin uudentyyppisen kevyen kiekon, jota ei ole koskaan ennen nähty frisbeegolfissa. Fission parantaa aiempien “kupla”-kiekkojen painon jakautumista, vakautta ja kestävyyttä. Aikaisempiin kevyisiin- tai kuplamuoviskeptikot saavat yllättyä, sillä Fission tuo edistyneen kiekkojen fysiikan ja todellisen huipputeknologian kevyen muovin areenalle.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

162g, 163g, 164g, 165g, 166g, 167g, 168g, 169g

Väri

Sininen rimmi, Vaaleanpunainen rimmi, Violetti rimmi, Keltainen rimmi, Punainen rimmi, Turkoosi rimmi, Vaaleansininen rimmi

Nopeus

6.5

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

1

Muovi

Fission

Kiekot värjäykseen

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fission Crave – Dyers Delight Valkoinen”

Saatat myös pitää...