Ethereal Praxis

(2 tuotearviota)

19,90 

Praxis on erinomainen heittoputteri, joka soveltuu hyvin sekä lähestymisheittoihin että avauksiin. Sopii erinomaisesti heitettäväksi rystyltä ja kämmeneltä. Siinä on loistava liito ja jos etsit putteria joka lentää kuin midari, Praxis on valintasi!

Valmistajan kommentti (upeasta) stämpistä:

Me pidämme itämaisesta filosofiasta. Halusimme tehdä oman version pop art -buddhasta, joka tunnetaan nimellä “Lucky Buddha” (onnekas buddha). Hymyile, hiero Lucky Buddhan vatsaa ja nauti läsnäolosta sekä ehkä jopa onnesta.

Lentoarvot
  • 3Nopeus
  • 3Liito
  • 0Vakaus
  • 1Feidi

Kuvaus

Ethereal on Thought Space Athleticsin ensiluokkainen muovi, jossa yhdistyvät suorituskyky ja upea metallinen kiilto. Siinä on hyvä pito ja se on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173g, 174g, 175g

Väri

Harmaa/Hopea-Vihreä, Keltainen/Kulta-Vaaleansininen, Oranssi/Hopea-Sininen, Punainen/Hopea-Sininen, Punainen/Kulta-Vaaleansininen, Sininen/Hopea-Punainen, Sininen/Kupari-Vihreä, Vaaleansinininen/Hopea-Sininen, Vihreä/Hopea-Punainen, Violetti/Kulta-Vaaleansininen, Hopea/Turkoosi-Kulta, Kiss-Kiss/Sininen-Hopea, Kupari/Sininen-Hopea, Punainen/Sininen-Hopea, Sininen/Punainen-Hopea, Sininen/Turkoosi-Kulta, Vaaleansininen/Vihreä-Kupari

Nopeus

3

Liito

3

Vakaus

0

Feidi

1

Muovi

Ethereal

2 arviota tuotteelle Ethereal Praxis

  1. niko (store manager)

    Lennoltaan todella suora. Pitää annetun linjan todella hyvin loppuun asti. Muovi on huomattavasti jäykempää/kovempaa kuin Nebula Aura Praxiksessa. Muovi toimii varmasti hyvin kuumina kesäpäivinä.

  2. Waltteri Lehtosalo (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Saatat myös pitää...