Destroyer, Wysocki Robot Destroyer

(3 tuotearviota)

Destroyer on erittäin nopea ja vakaa pitkän matkan driver. Tämä kiekko on paljon kuin nopeampi Wraith, mutta siinä on hieman enemmän korkean ja alhaisen nopeuden vakautta. Loistava kiekko rystyheittäjille ja niille, joilla on paljon voimaa. Kestää vastatuulen hienosti. Ei suositella aloitteleville pelaajille.

Lentoarvot
 • 12Nopeus
 • 5Liito
 • -1Vakaus
 • 3Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Näillä Destroyereilla on korkeampi PLH ja ne tuntuvat enemmän 4x McBeth Destroyerilta kuin aikaisemman vuoden Raptor Destroyerilta.

Lisätiedot

Brändi

Paino

, , ,

Väri

Nopeus

Liito

Vakaus

Feidi

3 arviota tuotteelle Destroyer, Wysocki Robot Destroyer

 1. sulo.kahilakoski

  Liidokas ja vakaa draiveri moneen käyttötarkoitukseen. Uutena melko vakaa, mutta kuluessaan tulee kiekolle uusia mahdollisuuksia erilaisiin heittoihin. Aloittelijalle liian vakaa, erinomainen kiekko kokeneemmille pelaajille.

 2. masi.harkonen

  Dessu on erittäin hyvä draiveri kokeneemmalle pelaajalle. Kiekko on alussa vakaa mut sit ku se vhä kuluu nii sille aukee mahollisuudeks monet erilaiset heitot. En lähtis alottelijalle suosittelee ku on niin vakaa kiekko. Ja kaiken lisäks dessulla saa heitettyy tosi hyviä skippejä etenkin forella.

 3. lennaeevert.lyyra

  Dessu on vakaa liidokas hyvä draiveri joka ei sovellu kyllä aloittelijoille. Kannattaa ostaa alipainonen dessu jos haluut vähän suoremman yksilön!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...