Cosmic Neutron Crave

(3 tuotearviota)

Crave on Axiom Discs:n ensimmäinen draiveri. Tätä kohtalaisen nopeaa väylädraiveria kuvataan usein kuluneeksi MVP Servoksi. Crave tarjoaa suoran ja hallittavissa olevan lentoradan, mukavan käsituntuman ja runsaasti värivaihtoehtoja. Craven tunnusomainen piirre on sen suora lento ja pitkä eteenpäin suuntautuva feidi.
Crave vastaa tehoon hienosti. Pienikin lisäteho tuo heittoon lisää etäisyyttä ja pientä suuren nopeuden turnia.

Lentoarvot
 • 6.5Nopeus
 • 5Liito
 • -1Vakaus
 • 1Feidi

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tilaa varastontäydennysilmoitus

Kuvaus

Cosmic Neutron on ensiluokkainen polymeeriseos, joka tarjoaa ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman säilyttäen samalla erinomaisen kestävyyden. Sama muovi kuin perinteinen Neutrin, mutta useamman värin upea sekoitus. Sitä on saatavana useissa kirkkaissa, helposti havaittavissa väreissä.

Lisätiedot

Brändi

Paino

170g, 171g, 172g, 173g, 174g, 175g

Väri

Oranssi/Sininen, Pinkki/Sininen, Vihreä/Vihreä, Vihreä/Violetti, Violetti/Vihreä, Lime/Lime, Lime/Oranssi, Oranssi/Harmaa, Pinkki/Oranssi, Pinkki/Punavalkoinen, Sininen/Lime, Vesimeloni/Vihreä, Violetti/Oranssi Swirl, Violetti/Sinivioletti

Nopeus

6.5

Liito

5

Vakaus

-1

Feidi

1

Muovi

,

3 arviota tuotteelle Cosmic Neutron Crave

 1. Jussi Vesaranta (varmistettu kirjoittaja)

 2. Ville (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin liitävä ja heittokulmansa pitävä midarin ja väylädraiverin hybridi. Lopussa pieni feidi. Sopii aloittelijalla varmasti vakaammaksi kiekoksi, mutta antaa toimii myös mahtavasti enemmänkin heittäneellä. Suosittelen!

 3. marco (varmistettu kirjoittaja)

  Ehkä kaunein kiekko ikinä

Lisää arvio