Champion Toro

17,90 

Toro on litteä, ylivakaa ja helmetön (beadless) midari, joka kestää kovaa heittotehoa. Calvin Heimburg antoi merkittävän panoksen tämän luotettavan, hitaasti pyörivän midarin luomiseen.

Toro on suunniteltu käsittelemään kaikkea voimaa, mitä siihen laitetaan lyhyitä tai keskipitkiä rysty- tai foreheittoja varten. “Massiivinen väännön kesto”, niin Innovan toinen perustaja ja kiekon keksijä Dave Dunipace kuvailee Toron lentoa, mikä tarkoittaa maallikon kielellä, että Toro on todellakin melkoinen härkä.

Lentoarvot
  • 4Nopeus
  • 2Liito
  • 1Vakaus
  • 3Feidi

Kuvaus

Innovan Champion-mallisto on valmistettu laadukkaasta muovista, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Champion -kiekot erottuvat kauniista kirkkaasta ulkonäöstä. Ammattilaispelaajille suunnitellut Champion-linjan kiekot ovat yleensä hieman jämäkämpiä ja vakaampia kuin muissa muoveissa olevat vastaavat mallit. Käytettiinpä kiekkoja sitten tiheässä metsässä tai erittäin vaikeakulkuisilla kentillä, Champion-linjan muovit toimivat edelleen ennustettavasti ja välttää vaurioita paremmin kuin mikään muu muovi.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Brändi

Paino

173-5

Väri

Keltainen/Punainen, Oranssi/Sininen, Punainen/Sininen, Sininen/Kulta

Nopeus

4

Liito

2

Vakaus

1

Feidi

Muovi

Champion

Arviot

There are no reviews yet

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Champion Toro”

Saatat myös pitää...