Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Simon Lizotte ja MVP ennätyspitkään sopimukseen

Julkaistu
Simon Lizotte Sopimus MVP 2023

Uusi sponsori takaa Lizottelle miljoonatulot

Simon Lizotte ja MVP Disc Sports ovat sopineet peräti 10 vuoden mittaisen sponsorisopimuksen. Sopimuksen arvioidaan olevan kokonaisarvoltaan 10 miljoonaa dollaria.

Uuden sponsorisopimuksen myötä Lizotte tavoittelee seuraavaa askelta urallaan. Hänen pitkään jatkunut yhteistyönsä Discmanian kanssa päättyi hiljattain.

– Aika oli kypsä muutokselle. Haluan tehdä jotain erilaista ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Olen motivoitunut laittamaan itseni kokonaan likoon.

MVP julkaisee helmikuussa 2023 myös ensimmäisen Lizotten Tour Series -kiekon, Eclipse Hexin. Lisää nimikkokiekkoja ja -kiekkosarjoja on tulevaisuudessa luvassa takuuvarmasti. Lizottelta MVP kuvailee saavansa “karismaa, charmia ja hemmetinmoisen heittokäden”.

– Tämä sopimus yhdistää meidän huippuosaamisemme ja maailman parhaan luonnonlahjakkuuden. Olemme valmiit kääntämään frisbeegolfmaailman päälaelleen.

Katso videolta kuinka Eclipse Hex lentää Simonin kädestä (kohdasta 2:05):

Lizotten ja MVP:n sopimusta edelsi pitkä tarjouskierros. MVP sitoutui lisäksi ostamaan ulos Lizotten edellisen sopimuksen miljoonalla dollarilla. 

Kyseessä on yksi suurimmista sopimuksista koko lajissa. Ainoastaan Discraftilla ja Paul McBethillä on yhtä pitkä ja arvokas sopimus.

Viime kausi oli Lizotten uran toistaiseksi menestyksekkäin. Hän otti yhteensä neljä Elite Series -voittoa. Maailmanrankingissa Lizotte on tällä hetkellä sijalla 7. Pian alkavaa kilpakautta varten hänen on siis otettava haltuun kokonaan uusi kiekkovalikoima.

– En aseta itselleni liikaa paineita kisamenestyksen suhteen. Tiedän, että MVP tukee minua kaikin tavoin. Minun tarvitsee vain olla itseni.

Sopimukset

Vastaa

👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹