Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Ricky Wysocki Dynamic Discille 4-vuotisella megasopimuksella.

Julkaistu

Ricky Wysocki Music City Openissa 2021 // Kuva: DGPT

Nykyinen maailman ykköspelaaja Ricky Wysocki on allekirjoittanut neljän vuoden, 4 miljoonan dollarin sopimuksen Dynamic Discsin kanssa. Sopimus on linjassa Paul McBethin 10-vuotisen, 10 miljoonan dollarin sopimuksen kanssa, jonka McBeth allekirjoitti helmikuussa 2021.

Sopimuksessa mainittu 4 miljoonaa dollaria on taattu, jonka lisäksi Wysockilla on mahdollisuus ansaita enemmän erilaisten kannustimien ja bonuksien kautta. Hän saa myös 250 000 dollarin allekirjoitusbonuksen, joka maksetaan bitcoineina, joka on ensimmäinen laatuaan discgolfissa.

“Loppujen lopuksi miljoona vuodessa on vain järkevää, koska sitä Paul saa. Ja koska Ricky on maailman ykköspelaaja ja palaa meille, se on järkevää.”

Dynamic Discs -tiimin johtaja Eric McCabe Ultiworld Disc Golf -verkkosivustolle

On selvää, että rahat ovat suuria, ja sen eteen olen tehnyt kovasti töitä ja olen mielestäni tämän ansainnut“, Wysocki sanoi The Upshot -podcastin haastattelussa.

Ja olen todella kiitollinen, että he [Dynamic Discs] näkevät sen. Mutta päätöksessä on muitakin puolia, joita suuri yleisö ei näe. Dynamic Discs on yritys, jolla ei selvästikään ole menneinä vuosina ollut huippupelaajia, mutta he ovat silti olleet loistava brändi, olipa mitä mieltä tahansa. Olen aina nähnyt sen ja ajatellut näin aina siitä lähtien, kun olin viimeksi Trilogy-tiimissä neljä vuotta sitten. Luulen vain, että sekä Dynamicin brändi että minun brändini ovat kasvaneet lähdön jälkeen, joten uskon, että tuona aikana olemme molemmat kasvaneet sellaiseksi, että sovimme molemmat todella hyvin yhteen juuri nyt.

Tämä todellakin merkitsee Wysockin paluuta “Trilogylle” (Trilogyllä yleisesti tarkoitetaan DD:tä, Latitude 64:ää ja Westsidea, jotka ovat vahvasti kietoutuneet toisiinsa), joka edusti Latitude 64:ää neljä vuotta ennen kuin hän lähti Innovalle vuonna 2019.

Olemme melko pitkälti se paikka, minne hän halusi mennä“, McCabe sanoi. “Se on vain järkevää. Se on kotiinpaluu. Hän voitti molemmat maailmanmestaruutensa näillä kiekoilla.

Wysockille oma Sockibomb -kiekkomallisto

Dynamic Discs aikoo julkaista uuden “Sockibomb” -kiekkosarjan tulevassa “Supreme Series” -sarjassaan, joka muistuttaa Latitude 64:n Royal -sarjaa. McCabe mainitsi Ultiworldille Sockibomb Raiderin ja Sockibomb Harpin julkaisujen sekä “joitakin upouusia muotteja luodaan Rickylle myös Dynamic Discsc:n kautta”.

“Saan sananvaltaa muovi- ja muotoilunäkökulmasta. Se on minulle pelaajana erittäin jännittävää, kun pääsen kertomaan heille tarkalleen, mitä haluan”

Wysocki The Upshot -podcastissa.

Wysockilla on myös oma bägimallisto ja mahdollisesti myös kärrymallisto.

Vuoden lopussa uskon meidän maksavan hänelle enemmän kuin miljoonan takuun“, McCabe sanoi.

Lisäksi Wysocki suunnittelee perustavansa Sockibomb -säätiön, joka keskittyy nuorten frisbeegolfin kehittämiseen. Wysocki sanoi, että hän odottaa säätiön olevan toimintavalmis Las Vegas Challenge -tapahtuman aikaan helmikuun lopulla. Sen ensimmäinen aloite, “The First Putt” (suom. ensimmäinen putti), keskittyy 100 kiekon ja korin lahjoittamiseen kouluille eri puolille Yhdysvaltoja.

On erittäin jännittävää saada tämä sopimus ja antaa takaisin discgolf-yhteisölle, joka on ollut minulle niin mahtava koko urani ajan“, Wysocki sanoi.

Dynamic Discs sanoo, että heidän tavoitteenaan on tukea Wysockia mahdollisimman paljon kentän ulkopuolella, jotta hän voi keskittyä peliinsä. “Pelaajat, joilla ei ole huolta maailmassa, ovat vaarallisimpia kentällä”, McCabe sanoi.

Katso video Dynamic Discs:n lehdistötilaisuudesta

Sopimukset

Vastaa

👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹