Ilmainen kuljetus suomessa yli 65€ tilauksille! Suoraan Kuopiosta 🇫🇮

Niklas Anttila jatkaa Discmanialla vuoteen 2023

Julkaistu

Kuva: SFL/Mikko Koskinen

Discmania ilmoitti vuoden 2021 lopussa allekirjoittaneensa Niklas Anttilan #91249 kanssa kahden (2) vuoden jatkosopimuksen. Jatkosopimus pitää hänet yhtiön palveluksessa vuoteen 2023 asti. 20-vuotias Anttila on vuoden 2021 Euroopan mestari, 2020 Suomen mestari ja kolminkertainen Prodigy Disc Pro Tourin voittaja. Hän liittyi Discmaniaan alun perin vuonna 2018.

“Tavoitteeni ensi vuodelle on parantaa itseäni pelaajana ja tehdä läpimurto Yhdysvalloissa! En aio asettaa tarkkoja tavoitteita seuraavalle kaudelle, mutta teen parhaani jokaisessa tapahtumassa. Sopimukseni jatkaminen Discmanian kanssa on ollut unelmien täyttymys, voin tehdä kokopäiväisesti sitä mitä rakastan ja keskittyä frisbeegolfiin 100 %. En olisi täällä ilman Discmaniaa, faneja ja rakkaita. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet minua vuosien ajan. Tehdään tämä yhdessä”

Niklas Anttila Discmanian Instagramissa.

Discmanian toimitusjohtaja Jussi Meresmaa kertoi Ultiworld Disc Golfille näkevänsä Anttilassa “valtavaa potentiaalia”, koska hän on vielä niin nuori ja jo korkealla tasolla. Uusi sopimus on rojaltipainotteinen, eikä potentiaalisille tuloille ole ylärajaa, ja se sisältää “suurimman taatun maksun eurooppalaiselle pelaajalle, jonka nimi ei ole Simon [Lizotte]”, jonka Discmania on tarjonnut.

Sopimukset

Vastaa

👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme ja säästä! 👹 Liity Monster Stamps -kantisohjelmaamme! Ja säästä. 👹